Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Sprint Challenge Scandinavia

Jan Magnussen klar til sæsonpremiere på Porsche Carrera Cup Scandinavia

Porsche
Sprint Challenge
Scandinavia 

12/05/23 

Den firedobbelte Le Mans-vinder deltager for fjerde sæson i træk i det officielle skandinaviske Porsche-mesterskab, som skydes i gang på svenske Anderstorp den kommende weekend.
 


(Foto: A1 Work)

Jan Magnussen debuterede som gæstekører i Porsche Carrera Cup Scandinavia i 2020 og har siden da deltaget i hver sæson af den skandinaviske Porsche-serie. 2023 bliver ingen undtagelse, og således er danskeren på startlisten til sæsonpremieren på årets mesterskab, som finder sted på den tidligere svenske Formel 1-bane Anderstorp den kommende weekend. Her stiller Magnussen igen op for det svenske team Mtech Competition og Porsche Experience Racing.


(Foto: A1 Work)

– Stor tak til Porsche Sverige for at invitere mig med i serien igen! Fedt at være tilbage. Selvom jeg kun har mulighed for at deltage i udvalgte afdelinger i år, så nyder jeg samarbejdet med teamet og frem for alt det meget høje sportslige niveau, som præger Carrera Cup Scandinavia. Det ser ud til at blive et ekstra hårdt felt i år, så der skal kæmpes ekstra meget for de gode resultater. 992-udgaven af GT3 Cup-raceren er en fed racerbil, og vi har haft en lovende forberedelse. Jeg glæder mig til at komme i gang og krydser fingre for en god sæsonstart, lyder det fra Jan Magnussen.


(Foto: A1 Work)

Første afdeling af 2023-udgaven af Porsche Carrera Cup Scandinavia på Anderstorp skydes i gang med træning og kvalifikation fredag den 12. maj, mens weekendens to sprintløb afvikles lørdag den 13. maj. Begge løb transmitteres live på Viaplay.


(Foto: A1 Work)


PORSCHE CARRERA CUP SCANDINAVIA
TIDSPLAN – ANDERSTORP


Fredag d. 12. maj
09.40 – Practice #1 (30 min)
12.10 – Practice #2 (30 min)
16.20 – Qualifying #1 (15 min)
16.40 – Qualifying #2 (15 min)

Lørdag d. 13. maj
11.15 – RACE #1 (20 min)
14.50 – RACE #2 (30 min)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Anderstorp
  • 13/05/23 - Anderstorp - Porsche Sprint Challenge Scandinavia
  •