Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Sprint Challenge Scandinavia

Porsche Denmark Racing klar til premiere på Porsche Sprint Challenge Scandinavia

Porsche
Sprint Challenge
Scandinavia 

12/05/23 

Det danske Porsche-team tager hul på sin debutsæson, når Gustav Krogh og Jesper Carlsen stiller op til premieren på Porsche Sprint Challenge Scandinavia på Anderstorp den kommende weekend.
 


(Foto: Porsche Danmark)

Et GT4-mesterskab er ambitionen for Porsche Denmark Racing, som den kommende weekend stiller op til første afdeling af Porsche Sprint Challenge Scandinavia på svenske Anderstorp. Det bliver samtidig debut for det nystiftede danske hold, der repræsenteres af 20-årige Gustav Krogh, som vil være bag rattet i den ene af teamets to Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport.


(Foto: Porsche Danmark)

– Det bliver en vildt spændende weekend. Vi har haft en god forberedelse til sæsonen, hvor vi blandt andet sikrede de to hurtigste tider i GT4-klassen til den officielle test på Mantorp for tre uger siden. Bilen er virkelig fed, og jeg har overraskende hurtigt fundet mig tilrette i den. Nu glæder jeg mig bare til at rulle ud til det første ræs. Vores mål er helt klart at komme på podiet og få den bedst mulige start på sæsonen og det mesterskab, som vi har planer om at vinde, lyder det fra Gustav Krogh.


(Foto: Porsche Danmark)

Mens Gustav Krogh skal forsøge at sikre et topresultat i Porsche Denmark Racings Red Horse-røde Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport #69, er teamchef Jesper Carlsen selv bag rattet i holdets Aston Sweden-blå 718 Cayman GT4 Clubsport #89.


(Foto: Porsche Danmark)

– Vi har valgt at indkøbe en ekstra bil, som jeg selv kører til åbningsløbet. Det er dog ambitionen, at vi i løbet af sæsonen kan få bilen besat med endnu en ung og talentfuld kører. Den kommende weekend bliver vores ilddåb som team, og vi har store forventninger. Vi har arbejdet hårdt på at blive klar til premieren, og vi krydser fingre for, at vi kan tage fra Anderstorp med nogle stærke resultater, lyder det fra Jesper Carlsen.


(Foto: Porsche Danmark)

Første afdeling af Porsche Sprint Challenge Scandinavia 2023 skydes i gang med træning og kvalifikation fredag den 12. maj, mens weekendens to sprintræs afvikles lørdag den 13. maj. Porsche Sprint Challenge Scandinavia afvikles i forbindelse med Porsche Carrera Cup Scandinavia og er en officiel mærkeserie under Porsche Motorsport.


(Foto: Porsche Danmark)

Porsche Danmark


Læs mere om:
  • Gustav Krogh
  • Jesper Carlsen
  • Anderstorp
  • 13/05/23 - Anderstorp - Porsche Sprint Challenge Scandinavia
  •