Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Speedway

Nicki Pedersen: ”Danskerne vil kæmpe for podiepladserne”

Speedway 
11/05/23 

Første afdeling af VM i speedway blev en regnfuld og til dels skuffende affære for de danske top-kørere. Nu venter anden afdeling på lørdag, hvor forventningerne er skruet helt op.
 

Leon Madsen, Mikkel Michelsen og Anders Thomsen kæmpede både med banen og udstyret ved første afdeling af SGP i Kroatien. Derfor fokuserer landstræner Nicki Pedersen i øjeblikket på at forberede dem frem mod anden afdeling på lørdag i Warszawa:

- Jeg har nogle gode snakke med kørerne løbende om de ting, der fungerer godt, og hvor der kan forbedres. Første afdeling bød på en godt kørende Mikkel Michelsen, der nåede semifinalen, men også svære baneforhold, hvor marginalerne gjorde udfaldet. Så vi har nogle småting at arbejde på, men netop de små ting kan have stor betydning, om kørerne præsterer optimalt.


Nicki Pedersen: ”Danskerne vil kæmpe for podiepladserne”
(Foto: SportXpress)

Når danskerne ankommer til Warszawa, venter dem en nyanlagt bane på det polske nationalstadion. Så både landstræneren og kørerne har høje forventninger forud løbet:

- De plejer at have styr på tingene i Polen, så vi forventer at se en rigtig god bane på lørdag. Alle kørerne er også 100% tændte og føler sig klar til løbet med målsætningen om at nå i semifinalerne. Så meldingen fra den danske lejr er, at vi er klar til at kæmpe for podiepladserne, afslutter Nicki Pedersen.

Mere Speedway-Nyt
Se deltagerlisten til DM semifinalen d. 18/5

DMU - Danmarks Motor Union