Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Eurocup-3

Sebastian Øgaard klar til start i Eurocup-3 på Spa-Francorchamps

Eurocup-3 
05/05/23 

Det 19-årige formeltalent har store forventninger til første afdeling af det nye Eurocup-3, som finder sted på Spa-Francorchamps den kommende weekend. Målet er et mesterskab.
 


(Foto: Dutch Photo Agency)

Når Sebastian Øgaard stiller til start i første afdeling af Eurocup-3 på Spa-Francorchamps den kommende weekend, er det med høje forventninger. Det 19-årige formeltalent fra jyske Ejstrupholm har som mål at vinde 2023-mesterskabet i den nye juniorserie, og derfor skal sæsonpremieren på den belgiske Formel 1-bane være en succes.


(Foto: Dutch Photo Agency)

– Jeg er utrolig spændt. Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og køre og se, hvor vi ligger i forhold til konkurrenterne. Målet for weekenden er ret enkelt at komme godt fra start, sikre nogle gode point og dermed skabe en gode baseline for resten af sæsonen. Dét tror jeg, vi kan. Serien tillader kun to testdage før sæsonstarten, men vores forberedelser i Valencia gik godt, og jeg er ret optimistisk inden sæsonpremieren. Det er først, når weekenden er overstået, at vi ved, hvor hurtige vi er. Jeg tror og håber, at vi starter sæsonen stærkt, lyder det fra Sebastian Øgaard.


(Foto: Dutch Photo Agency)

Første afdeling af 2023-udgaven af Eurocup-3 begyndte med to træningssessions torsdag, mens weekendens to kvalifikationer samt første 30-minutters løb afvikles fredag den 5. maj. Weekendens andet og sidste ræs finder sted lørdag den 6. maj. Løbene kan streames på seriens eget website.


(Foto: Dutch Photo Agency)

EUROCUP-3
TIDSPLAN – SPA-FRANCORCHAMPS


Fredag d. 5. maj
14.25 – Qualifying #1 (15 min)
14.48 – Qualifying #2 (15 min)
17.20 – RACE #1 (30 min + 1 lap)

Lørdag d. 6. maj
09.15 – RACE #2 (30 min + 1 lap)

FØLG LØBET LIVE

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Sebastian Øgaard
  • Spa-Francorchamps
  • 07/05/23 - Spa-Francorchamps - Eurocup-3
  •