Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Nymark Racing melder klar

Super GT
Danmark 

28/04/23 

Super GT DanmarkEfter at have vundet mesterskabet sidste år med Mikkel Mac er Nymark Racing klar til endnu en sæson. I bilen ved siden af Frederik Nymark sidder der, i år, en overraskende debutant som har masser af erfaring.
 


Frederik Nymark.
(Foto: Nymark Racing)

Frederik Nymark er klar til at tage kampen op fra første løbsweekend. Både ham og teamet har optimeret i løbet af vinteren. Der er blevet testet i løbet af de sidste par dage og alt ser ud til at være rigtig positivt.

I bilen ved siden af Frederik Nymark sidder der en nok lidt overraskende chauffør. Jacob Mathiassen har i år valgt af skifte fra en TCR Alfa Romeo med forhjulstræk til en Super GT bil med baghjulstræk. Jacob vil køre hele sæsonen hos Nymark Racing.


Jacob Mathiassen.
(Foto: Nymark Racing)

Under de test som er kørt op til sæson start har Jacob ret hurtigt fundet sig til rette i bilen og kørt rigtige fornuftige tider i Super GT bilen, så det bliver spændende at se ham i klassen.

Jacob er dog ikke den eneste debutant i teamet og det er en af bilerne faktisk også. Nymark Racing har nemlig Peter Hegelund i teamets første Super 2L bil. Peter har testet en del i bilen og været rigtig hurtig både på en våd og en tør bane.


Peter Hegelund.
(Foto: Nymark Racing)

Om Peter Hegelund siger teamchef Morten Eriksen ”Det bliver afsindigt spændende at følge hans konstante udvikling i klassen”.

Som altid glæder hele Nymark Racing sig til at mødes med venner, sponsorer, konkurrenter og publikum i den nye sæson og håber på en fair og spændende sæson.


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Jacob Mathiassen
  • Peter Hegelund
  • Padborg Park
  • 30/04/23 - Padborg Park - Super 2L Danmark
  • 30/04/23 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •