Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

Milan Rytter starter karrierens næste kapitel på Padborg Park

DS3 Cup 
26/04/23 

Weekendens sæsonpremiere i DS3 Cup markerer også starten på sæbonittens første sæson i rigtige racerbiler efter en flot gokartkarriere.
 

Selvom der er lang vej fra en racergokart til en professionelt bygget DS3-racer med op mod 200 hestekræfter, er det ikke nervøsitet som præger den 16-årige racerkører:

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og udfordre mig selv på racerbanerne! Det er det næste skridt for mig, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at præstere godt i mit første år, fortæller Milan Rytter, som har forberedt sig på premieren i lang tid:

- Vi har kørt to testdage i både regn- og tørvejr for at lære bilen og banerne at kende, og så har jeg brugt en del tid hjemme i min simulator for at vænne mig til at køre en forhjulstrukket bil og forstå hvordan den reagerer, siger Milan, der også har brugt tid på at holde formen ved lige.


Samme bil, samme bane og samme efternavn - men i år er det Milan Rytter, som kører DS3 Cup-raceren.
(Foto: Grippo)

Mens Milan har en stor opgave foran sig med skiftet fra gokart til racerbil, så har han én markant fordel. Storebror Silas deltog i DS3 Cup i fjor og er i år skiftet til TCR-klassen, så Milan får gavn af ubegrænsede hands-on-erfaringer og rådgivning.

De færreste vil nok rynke på næsen af ambitionsniveauet, som er velkendt for begge racerbrødre:

- Min målsætning er altid at komme først over målstregen ... men der er også en del erfarne kørere med i feltet, så her i min første løbsweekend vil det faktisk være OK bare at være blandt de otte bedste, lyder det ydmygt fra den hurtige teenager.

De to løb i DS3 Cup køres søndag kl. 9.15 og 14.15, og de kan ses live på Youtubekanalen Dansk Motorsport Live.

Rytter Motorsport


Læs mere om:
  • Milan Rytter
  • Padborg Park
  • 30/04/23 - Padborg Park - DS3 Cup
  •