Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Theodor tager hul på det danske mesterskab

Formel 4 DK 
25/04/23 

Formula 4 DKVentetiden har været lang, men nu er tiden inde. Det danske Formel 4-mesterskab starter i weekenden, og Theodor Jensen er klar til at give den gas, når de røde lamper slukker på Padborg Park.
 


(Foto: Dutch PhotoAgency & Grippo)

Den randrusianske teenager tager en sæson mere for det rutinerede Team FormulaSport, og selvom han allerede i januar og februar deltog i Formula 4 UAE Championship, har det unge talent ventet på at komme på banen igen. Ikke mindst for at måle sig mod konkurrenterne efter et halvt års forberedelse:

- Jeg har haft travlt i løbet af vinteren. I forhold til mange af konkurrenterne har jeg kun en enkelt sæson i rygsækken, så jeg har trænet hårdt, både fysisk og omkring mentale ting, siden sæsonen sluttede i oktober. Jeg kan selv tydeligt se forandringerne, men det er noget andet endelig at kunne se effekten på resultatlisten, siger Theodor, som har haft et par træningsdage med sit team forud for sæsonstarten.

- Det er gået rigtig godt. Jeg har fundet en del fart i forhold til sidste år, og så har det bare været fint at komme ud og lære bilen bedre at kende igen. Jeg føler mig i hvert fald godt forberedt til at sæsonen starter!


(Foto: Dutch PhotoAgency & Grippo)

Dette års sæson byder på ikke bare én, men to nye baner, når de unge talenter tager turen fra Padborg Park og videre til den svenske tidligere Formel 1-bane, Anderstorp, og efterfølgende kører på Gelleråsen Arena ved Karlskoga. Det er nye udfordringer, som Theodor glæder sig til:

- Det er begrænset hvor meget, vi har kunnet træne i Sverige, så banerne er ret nye for os alle. Jeg glæder mig til at køre der, for det er baner som er lidt anderledes og hurtigere end de danske, så det kan jeg lære en masse af, fortæller Theodor, der også deltager i det spanske Formel 4-mesterskab i år.

Åbningsløbet på Padborg Park byder på hele tre løb i Formel 4-klassen, hvor det første køres allerede lørdag eftermiddag.

Weekendens løb vises live på Dansk Motorsport Live

Tidsplan for 1. afdeling af F4 Danmark

Lørdag den 29. april
09.20 - Træning
13.05 - Kvalifikation
15.44 - Race 1

Søndag den 30. april
09.40 - Race 2
14.50 - Race 3

Theodor Jensen Racing


Læs mere om:
  • Theodor Jensen
  • Padborg Park
  • 30/04/23 - Padborg Park - Formel 4 DK
  •