Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

God cocktail i vente med Michelle Halder og TPR Motorsport

TCR Denmark 
08/04/23 

TCR DenmarkSvenske TPR Motorsport, med Toni Persic i spidsen som teamchef, har offentliggjort tyske Michelle Halder som deres sidste kører i lineuppet til deres sæson i TCR Denmark.
 

Ambitionerne er store og Michelle har store sko at udfylde i et team, som har været glade for samarbejdet med hendes bror Mike Halder og de resultater han har hevet hjem.

“Samarbejdet med Michelle kom i stand på grund af hendes bror Mike og vores gode relation til Halder-familien. Vi har oplevet, at hun er en rigtig god person, og hun kørte stærkt sidste år, da vi gav hende en chance i det sidste løb,” fortæller teamchef Toni Persic.

TPR Motorsport har fået travlt med forberedelserne til den nye sæson, da forarbejdet har været sat på standby på grund af for meget sne og kulde. “Vi har en masse at se til lige nu, men vi går benhårdt efter team-mesterskabet og vi kommer for at vinde hele molevitten,” siger Toni og fortsætter, “vi tror på, at med det lineup af kørere vi har nu, kommer vi til at være meget konkurrencedygtige."

Michelle Halder er selv spændt på en fuld sæson i TCR Denmark efter sin gæstestart for TPR Motorsport i det sidste løb sidste år. “Det er et rigtig godt mesterskab med nogle fede baner, især Copenhagen Historic Grand Prix glæder jeg mig til”, siger Michelle Halder og fortæller om teamet, at hun er rigtig glad for samarbejdet, “min relation til teamet er rigtig fin og gutterne er så søde og har taget rigtig godt imod mig. Desuden er det et stærkt team og alle er meget motiverede for at vinde, så jeg tror det er et virkelig godt setup for mig.”

Michelle Halder kommer til at køre samme Honda Civic Type R, som hun kørte sidste år i TCR Europe.

Michelle slutter mere beskedent af med en bemærkning om ambitionsniveauet i år: “Selvfølgelig kender jeg ikke alle banerne, kun Jyllandsringen fra sidste år, men jeg tror at sammen med TPR Motorsport kan jeg være med fremme i mesterskabet og jeg ser frem til at gøre det så godt som muligt sammen med dem.”

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Michelle Halder
  • TPR Motorsport
  •