Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Medarbejder til Socco A/S

Job & handel 
25/03/23 


 Salgskonsulent til Jylland
Vi søger en salgskonsulent med teknisk flair og forståelse. Som salgskonsulent vil din arbejdsdag primært foregå hos vores kunder i Jylland (Midt - og Nordjylland bliver din primære arbejdsplads.) Opgaverne spænder lige fra servicering og direkte salg af olie og fedt til vores kunder i marken, men også in-house med olie analyser og kontakt tekniske backup team i ind og udland.

Du bliver en del af vores forretningsområde – indenfor smøreteknik, samt salg af olie, fedt og udstyr til fødevare og medicinal industrien, hvor dine primære kunder er.
Alt efter situationen løser du dine serviceopgaver individuelt og selvstændigt eller i tæt samarbejde med dit stærke bagland i Danmark og udenlandske (primært europæiske) leverandører.

Vi forestiller os, at du:
• Har solid erfaring indenfor vedligehold i industrien.
• Er uddannet indenfor salg (dette er ikke et krav, ,men en fordel)
• Struktureret - målrettet - vedholden i dit salgsarbejde
• Kendskab fra tidligere konsulentjob hvor du selv planlage din arbejdsdag
• Dokumenteret salgserffaring
• Højt personligt drive og arbejdsmoral
• Har flair for IT - Officepakken og Uniconta ordremodulet
• Kan begå dig på dansk og engelsk både i skrift og tale
• Kørekort er et krav

Vi tilbyder:
Et attraktivt job i et spændende marked, hvor du får mulighed for at sætte dit personlige præg på tingene samt gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. I Socco er der højt til loftet i en flad organisationsstruktur.
Vi lægger vægt på et sundt og godt arbejdsmiljø, vidensdeling og samarbejde om at nå de mål, vi har sat os.
Du kan se frem til en synlig ledelse og forvente kvalificeret sparring.
Du får en god fast og resultat baseret aflønning - pension og virksomhedsbetalt sundhedsforsikring - gulpladebil - telefon - computer.
Er det noget for dig? Så send os en ansøgning og CV til
Rasmus Hansen - rasmus@socco.dk Tlf. 2973 2050
Kim Olesen - kim@socco.dk Tlf. 20404284

Hvem er vi:
Socco A/S er en handelsvirksomhed hvor rødderne er grundlagt i 1998. Vi forhandler og servicerer tekniske artikler og løsninger til alle grene af dansk industri. Med fokus på olie, fedt, kemi og rengøring.
I Socco er det vigtigt for os at være en troværdig og attraktiv leverandør af et bredt udvalg af smøre tekniske produkter til danske industrivirksomheder.
Vi har konstant fokus på kravene fra markedet med det formål at skabe merværdi for kunderne og dermed langvarige relationer.
Socco beskæftiger i alt ca. 15 medarbejdere fordelt over hele Danmark Vil du læse mere om os tjek www.socco.dk
 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.