Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Esports Carrera Cup Denmark

VG Racing Esport sikrer sig 2. og 3. pladsen

Porsche Esports
Carrera Cup Denmark 

24/03/23 

Det ternede flag er faldet for sidste gang til Porsche Esport Carrera Cup Danmark 2023 og det er tid til at gøre status – og hvilken status for VG Racing Esport.
 

11 gange i løbet af de 6 afdelinger sluttede en VG’er på podiet, som fordelte sig på 2 x guld, 6 x sølv og 3 bronze. I det samlede individuelle kørermesterskab sikrede Lucas Daugaard og Mathias H. Jensen en samlet 2. og 3. plads, imens Mathias Dall og Asger Radsted også sluttede i top-10.

I teammesterskabet tog VG Racing Sparco Vandel med Lucas Daugaard og Asger Radsted sig af 2. pladsen, imens VG Racing Asetek Simsports med Mathias H. Jensen og Rasmus Christensen sikrede sig 3. pladsen. VG Racing Matech Systems blev nummer 5 i teammesterskabet.

Totalt set er de flotte resultater til teamet mere end både målsætning og forventninger fra teamchefen.

De helt sjove placeringer i mesterskabet måtte vi se gå til vores konkurrenter fra FYRA, hvor den bedste kører for sæsonen, vandt mesterskabet. Tillykke til FYRA og Kevin Nielsen.

Som team har vi præsteret at tage et stort skridt fremad, fra sidste års mesterskab og de mange træningstimer og hårde arbejde fra kørerne har båret frugt. VG Racing har med resultaterne for alvor etableret sig i toppen af dansk Sim Racing.

Vi evaluerer sæsonens mesterskab, tager en fortjent pause fra racerbanen og sætter kurs mod nye mål og succeser for teamet.

Tak til alle vores samarbejdspartnere, konkurrenter og følgere. Ikke mindst tak til ESR Esport Racing for et flot mesterskab og en afvikling på et højt niveau.

VG Racing Esport


Læs mere om:
  • Hockenheim
  • 23/03/23 - Hockenheim - Porsche Esports Carrera Cup Denmark - DM
  •