Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Verdensmester kører Le Mans for GMB Motorsport til sommer

FIA WEC 
22/03/23 

World Endurance ChampionshipDen tredobbelte og forsvarende verdensmester i langdistanceløb Marco Sørensen, der sidste år sikrede sin første Le Mans-triumf, støder til GMB Motorsport i jagten på den ultimative succes til sommerens udgave af det legendariske 24-timers løb.
 

GMB Motorsport har netop sikret sig en massiv forstærkning forud for sommerens 24-timers løb på Le Mans, hvor holdet deltager for allerførste gang. Sidste års vinder i GTE-klassen, danske Marco Sørensen, kommer nemlig til at forsvare sin titel iført en GMB-kørerdragt. Den tredobbelte verdensmester og Aston Martin Racing-fabrikskører skal dele sæde med Gustav Birch og Jens Reno Møller i holdets spritnye Aston Martin Vantage GTE, når startskuddet går til årets udgave af Le Mans.

Det er der naturligvis stor begejstring at spore over hos den sportsligt ansvarlige hos GMB Motorsport, Henrik Lundgaard. Henrik ser frem til et succesfuldt samarbejde mellem GMB og den hurtige nordjyde fra Aston Martin Racing:

- Marco er en af de hurtigste Aston Martin-kørere, og har i en årrække vist sin klasse i langdistanceløb med sejre i nogle af de største 24-timers løb og selvfølgelig tre verdensmesterskaber. Da muligheden for det her samarbejde opstod, var vi ikke et sekund i tvivl. Det er ikke hver dag man får chancen for at lave en aftale med en forsvarende Le Mans-mester – så nu er vi spændte på, hvad den her alliance kan udmønte sig i til sommers løb. Vi glæder os.

Aftalen med Aston Martin Racing og Marco Sørensen gælder kun for det ene løb, så du må vente lidt endnu med at se Marco i en rød GMB-racer. Årets udgave af Le Mans køres fra den 10. til den 11. juni.

GMB Motorsport


Læs mere om:
  • Gustav Birch
  • Jens Reno Møller
  • Marco L. Sørensen
  • GMB Motorsport
  • Le Mans
  • 11/06/23 - Le Mans - FIA WEC - FIA VM
  •