Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Debutanter og erfarne kørere i samme team

Legends Car Cup 
17/03/23 

Legends Car CupIgennem en lang række år har Magnus Madsen, Ringkøbing, været den toneangivende kører hos M Racing, men i år skifter den tidligere dobbelte mester til Super 2L-klassen. Men derfor kommer teamet stadig til at tælle erfarne Legend-kørere i den kommende sæson.
 


(Foto: Henning Smed Madsen)

”Joachim Lee Holmstoel, som blev firer sidste år, tager endnu en sæson, og så har Mirza Ahmetagic valgt at skifte til os,” siger Bjarke Madsen, som op til denne sæson har indledt et samarbejde med Peter Rasmussen og VHA Motorsport. ”Derfor kommer teamet fremover til at hedde VHA M Racing, og vi vil indsætte fem Legend-racere, en DEC-racer, to Super GT-biler og to Super 2L-biler.”

Bjarke Madsen kommer primært til at stå for Magnus Madsens Super 2L-racer ved løbsweekenderne. Men vil stadig have fokus på, at opsætningen og strategien for Legend-kørerne spiller.

”Flemming Jensen og Oliver Madsen kørte hos os sidste år, men de har i år valgt at holde en pause,” fortæller Bjarke Madsen. ”Mads Duus, som var rookie sidste år, bliver ny i teamet, og så har vi to debutanter. Den ene er Andreas Straarup, som tidligere har kørt 1600 Challenge, og så Erik Petersen, der stiller op i en helt ny bil.”

Bjarke Madsen ved godt, at det bliver noget af en opgave, han står overfor, men han er optimistisk.

”Vi har fordelen af at have Mirza og Joachim som erfarne kørere, hvor de kan hjælpe de nye kørere,” siger han. ”Det er testdagene, jeg ser som de største udfordringer. Her skal vi have bilerne kørt ind og sat op, som kørerne vil have dem. Her har vi fordelen af, at Magnus og jeg har sat biler op mange gange sammen, så Magnus hjælper gerne med at finde balancen, og så arbejder vi med kørerne om en opsætning, der passer til deres kørestil. Når først det er på plads, skal det nok gå.”

Målene for teamets indsats i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen er klare for 2023-sæsonen.

”I Legend ser vi gerne, at alle kørere i slutningen af sæsonen vil være med til at kæmpe om top 5-placeringerne i feltet. og vi ser gerne, at Mirza og Joachim er med i kampen om mesterskabet,” siger Bjarke Madsen. ”I Super 2L ser det ikke meget anderledes ud. Magnus skal gerne slutte mesterskabet indenfor top 5 og kæmpe med om podieplaceringer til hvert race.”

Læs mere om VHA M Racing her

OK Mobile 1 Legends Car Cup


Læs mere om:
  • Joachim Lee Holmstoel
  • Mirza Ahmetagic
  •