Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Ny Bestyrelse i 1600 Challenge

1600 Challenge 
24/01/23 

På den netop overstået ekstraordinære generalforsamling har vi fået sammensat en ny bestyrelse, den er kommet til at bestå af nogle gamle kendinge og en masse nye kræfter.
 

Brian Jakobsen er valgt som formand og klasserepræsentant, Brian har tidligere været med i bestyrelsen og har gennem mange år deltaget i klassen.

Claus Voetmann er valgt som medlem af bestyrelsen, Claus kender klassen gennem de mange år hvor hans søn Niklas Voetmann har kørt i klassen og nu vil Claus også selv prøve at være kører.

Preben Jørgensen er valgt som medlem af bestyrelsen, Preben sidder også i bestyrelsen for SuperCup og har i mange år været involveret i denne klasse.

Dorthe Larsen er valgt som medlem af bestyrelsen, Dorthe kender klassen særdels godt udefra, da hun er gift med Steffen Larsen der er tidligere Danmarksmester i 1600 Challenge, Dorthe’s søn Oliver skal i 2023 prøve kræfter med 1600 Challenge.

Michael Blom er valgt som medlem af bestyrelsen, Michael har været deltager i klassen tidligere og har i mange år været med på sidelinjen, både som teknisk kontrollant og medlem af bestyrelsen.

Lasse Genz er valgt som suppleant til bestyrelsen, Lasse er kører i klassen og har tidligere været medlem af bestyrelsen.

Vi i den nye bestyrelse glæder os til at komme i gang med arbejdet, og i fælleskab med jer kørere, skabe en god fremtid for klassen, skulle der være nogen spørgsmål er I meget velkommen til at kontakte os. Vi vil slutlig gerne takke den tidligere bestyrelse for deres arbejde, og vi håber at se dem ude på banerne igen til noget godt race.

Hankook 1600 Challenge