Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
11/03/23 

Så sker det!
- International kartingsæson i gang
- FIA WEC-prolog
- Podcast: Kris Nissen i Motorsportens hall of fame
 


(Foto: LRN Photo)

Det sker

Karting-sæsonen for alvor i gang!

Denne weekend går det løs med Champions of the Future-serien, som også gæster Danmark og Rødby Karting Ring til maj/juni.

Tre danskere er klar på startlisten, heriblandt David Walther, når første afdeling køres denne weekend i Valencia.

Læs mere om Champions of the Future her, hvor du også finder links etc.


Deltagerliste til EM offentliggjort

Hele 183 kørere er på startlisten i OK og OK Junior til første afdeling af FIA European Karting Championship, der køres i Valencia - tre danskere er på listen, se hvem her.

EM-serien gæster Rødby Karting Ring til juni.(Foto: Ferrari)

Historisk WEC-prolog på Sebring

Denne weekend mødes Hypercar-producenterne alle for første gang, når der testes forud for 1000 Miles of Sebring næste uge.

Cadillac, Ferrari, Glickenhaus, Peugeot, Porsche, Toyota og Vanwall er alle deltagere i den højest rangerende klasse i FIA WEC, og de sætter hinanden stævne lørdag og søndag over i alt fire sessioner.

Masser af danskere er til med i testen og til start i superweekenden næste uge, der indledes med FIA WEC-åbneren 1000 Miles of Sebring fredag den 17. marts og Mobil 1 Twelve Hours of Sebring, der åbner IMSA-serien lørdag den 18. marts.

FIA WEC kan følges på deres hjemmeside og i appen her.

IMSA Weathertech Championship kan følges her.


Siden sidst

Podcast: Kris Nissen i Motorsportens hall of fame

Kris Nissen (f. 20.07.1960) satte allerede fra sine kartingdage i Vojens Karting Klub et solidt aftryk på dansk motorsport.

Hør den fascinerende historie om Kris Nissen mange kampe på og udenfor racerbanerne i podcasten Det ternede flag. Her har vi – med lidt forsinkelse – Nissen i studiet, efter han i november 2020 blev optaget i Motorsportens hall of fame. Vært er Morten Alstrup.

Læs mere og lyt med her


Læs mere om:
  • David Walther
  • Kris Nissen
  •