Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Esports Carrera Cup Denmark

Ikke den bedste aften på Silverstone for VG Racing, hvor Mathias Dall dog sikrede et podie til teamet

Porsche Esports
Carrera Cup Denmark 

10/03/23 

5. afdeling af PECCDK på Silverstone gik ikke helt som vi havde håbet på. Vi mistede desværre terræn til den mesterskabsførende Kevin Nielsen, imens Mathias Dall sluttede flot af med en tur på podiet.
 

Vi lagde ellers fornuftigt ud i kvalifikationen, hvor Mathias H. Jensen sluttede P4, Asger Radsted P6, Lucas Daugaard P7 og Rasmus Christensen var fjerde VG kører i top 10, med netop en P10 som udgangspunkt til Race 1. På første omgang af Race 1 blev Mathias H. påkørt, da en konkurrent trak ind i hans bane, som resulterede i at han måtte en tur af banen. Herfra var bilen så skadet at det blot blev en kamp om overlevelse. Asger Radsted og Rasmus Christensen var ligeledes uheldige og måtte ved sammenstød helt ned bagerst i feltet. Tilbage var Lucas Daugaard og vores taktiske overhånd i kampen om mesterskabet, var vekslet til et fokus om at få stabile point hjem til Lucas. Lucas sluttede Race 1 på P5. Mathias Dall fik kæmpet sig op til at snuppe P8 blot få sving før målstregen, hvilket gav den vigtige pole til Race 2.


Mathias Dall sluttede flot af med en tur på podiet

I Race 2 fik Mathias Dall en fornuftig start og førte de første par omgange, hvorefter han måtte se sig overhalet af en godt kørende Nick Madsen, som tog sejren i Race 2. Til trods for hårdt pres fra en Kevin Nielsen, som ikke ville tage unødvendige chancer i kampen med en VG kører, holdt Mathias Dall flot sin P2 og gik dermed på podiet i Race 2 for andet løb i træk – en virkelig stærk præstation af Mathias. Lucas Daugaard tog endnu en P5 hjem og sikrede dermed fornuftige point til mesterskabet. Mathias H. Jensen fik lavet ”damage control”, da han med fuld risiko kørte sig op igennem feltet, for at slutte på en P8.

14 årige VG Academy Driver og mesterskabs rookie Frederik Sørensen havde en rigtig flot aften på Silverstone. Efter mange afdelinger hvor Frederik er blevet kørt af banen, skulle der vise sig at være mere medvind denne gang. Frederik satte bilen på en flot P13 i kvallen, blot 5 tiendedele af et sekund fra polesætter Martin Christensen. Stærk kørsel med stor attitude af den unge VG’er i Race 1 sikrede ham en flot P12. Den flotte kørsel fortsatte i Race 2, hvor han ligeledes slutte P12. I begge løb sluttede Frederik lige foran en så veletableret og dygtig sim racer som Alexander Lauritzen, hvilket er virkeligt stærkt af den unge mand. Vi er sikre på at der groede et par hår på brystet ved gårsdagens afdeling.

Vi fik ikke det med hjem vi kom efter på Silverstone, men vi glæder os over de individuelle sejre der også var der på en svær aften. Vi kæmper videre til et brag af en finale på Hockenheimring.

Se eller gense løbet her youtube.com/watch?v=jL90PRk5OLE

VG Racing