Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Professionelt bygget simulator med danske baner

Job & handel 
13/02/23 

 
 
 

Sælges:
Professionelt bygget simulator med danske baner

Udstyret sælges for en ven. Simulatoren fremstår helt ny og har været brugt særlig meget. Jeg må blot erkende at tiden ikke er til at få den brugt. Den er købt færdigbygget af danske SimPlexity, der levere profesionelle simulatorer i hele europa. Den blev serviceret for 2 måneder siden af SimPlexity selv. Så er klar til mange timers brug.

Hvis man er efter et kanon træningsredskab til at lære nye baner eller blive hurtigere er denne simulator for dig. Den er bygget efter at skulle blive brugt til træning af danske såvel som internationale baner. Både som professionel udøver men også trackdays.

Kan også bruges til blikfang på messestande, underholdning i VIP-telte og til diverse sponsorevents.

Simulatoren er samlet af:
SimPlexity V12 simulator
Specialdesignet rat-base montering af laserskåret beslag. Pulverlakeret rød.
Fanatec DD2
Fanatec BMW rat med alcantara
Heusinkveld Sprint pedaler med baseplate. 60KG bremsetryk
Sportsæde med justerbar ryg og glideskinne
3X 32” Curved gaming skærme
Ultra stærk gaming PC – Der er bygget så den ikke behøves opgradering i nærmeste fremtid
Fanatec h-gear samt sequentiel skifter

PC’en kommer klar til brug med Rfactor2, Assetto Corsa og Race07 installeret. Her fremgår de danske baner så man kan træne hele vinteren. Jeg kan hjælpe med at lægge biler ind i spillet, hvis man ønkser TCR, Legend, Formel biler eller noget andet.

Sælges til: 55.000kr. inkl. Moms.

Den står tæt ved Middelfart og kan afhentes her. Det kan også være muligt, at få SimPlexity til at komme levere/installere og sætte dig ind i udstyret hos dig for lille merpris.

Alt info og salg går igennem SimPlexity.

Skriv på: jnp@sim-plexity.eu eller ring på 7777 7715.

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.