Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Esports Carrera Cup Denmark

Fantastisk aften på Daytona Speedway for VG Racing

Porsche Esports
Carrera Cup Denmark 

27/01/23 

Sikke en aften på Daytona! Nye fantastiske resultater er tilføjet i VG Racings historik på den amerikanske bane. PECCDK Round 2. powered by Asetek SimSports og præsenteret af ESR - Esport Racing, blev en festdag for teamet.
 

En ny kvalstruktur påvirkede ikke kørernes stærke kval pace i år, hvilket sikrede 3 mand i top 10, med Mathias H. Jensen på P2, Lucas Daugaard på P4 og Rasmus Christensen med en P10.

I Race 1 var Mathias H. Jensen på vinder Kevins Nielsens baghjul nærmest igennem hele løbet og tog en flot P2, blot 0,018 sek. fra P1. I Race 2 var der virkelig gang i tingene og på et afgørende tidspunkt slap Mathias H. Jensen, Lucas Daugaard og Mathias Dall væk i en afgørende gruppe sammen med Martin Christensen og Alexander Lauritzen. Fra bus stop chikanen og frem mod mållinjen lykkedes det Daugaard og Jensen at lave et stærkt move, som sikrede P1 og P2 til teamet. Mathias Dall tog en stærk P5 og fuldendte en fantastisk aften for teamet.

Teamspirit er en stærk værdi hos VG Racing og det beviste Mathias H. Jensen ved den afgørende detalje, som sætter en tyk streg under at kørerne under hinanden lige så stor succes, som for sig selv.

Imens det samlede resultat endnu ikke er offentliggjort, så vil lidt hurtig hovedregning sige at holdet nu er rigtig flot placeret i såvel det individuelle mesterskab, som holdmesterskabet. Årets resultater allerede efter to afdelinger er mere end hvad vi turde håbe på før sæsonstart.

Vi ser frem mod 3. afdeling, hvor vi for første gang skal køre ræs på Fuji Speedway.

Så du ikke med i går? så kan du gense løbet her:

VG Racing Esport


Kalender for Porsche Esports Carrera Cup Denmark
Læs mere om:
  • Daytona
  • 26/01/23 - Daytona - Porsche Esports Carrera Cup Denmark - DM
  •