Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Anmeldelser af bøger, spil, CD'er, m.m.

Motomania 15 - "Røven er altid bagud"

Anmeldelser 
13/12/22 

Trofaste læsere på Motorsporten.dk vil muligvis huske, at vi før Corona-perioden årligt anmeldte to nyudgivelser, maj og november af tyskeren Holger Aue's MC-tegneserier. Coronaen er vel nogenlunde tæmmet og forlaget "Veterania" er på banen med den nyeste udgivelse, den 15. i rækken.
 

Titlen er: "Røven er altid bagud"... intet mindre. Det kan jeg dog delvist modbevise, da jeg ved et arrangement hos Strøjer Samlingen, så en dansk stuntkører køre baglæns på sin MC..! Men det er jo en helt anden historie !


(Foto: Veterania.dk)

Med fare for at gentage mig selv igen-igen, så har hovedaktørerne i Holger Aue´s eminente streg/ fortællling min uforbeholdne "kærlighed": Robert Røgslør, Gustav Gedestyr, Bent Brembo, Hans Hæsblæs og sidst men ikke mindst Anton Andenplads er igen på banen med hæsplasende, komiske, halvtragiske og halvdumme oplevelser på deres tohjulere. Jeg glædes og griner over gensynet med de her typer... og Holger Aue´s streg er helt eminent... som nok nævnt ved tidligere anmeldelser, så finder man hele tiden nye detaljer i tegningerne.

Jeg går ofte hen til min reol og trækker en tidligere udgave af "Motomania" frem og får et godt grin... og altid finder jeg som tidligere nævnt små sjove ting i tegningerne.

Fra min tidlige MC-tid kender jeg Holger Aue fra det tyske blad "Das Motorrad" og allerede dengang var jeg fascineret af den side som var bagest i bladet, at det så mange år senere skulle blive til hele albums takket være "Veterania" er jo win-win.

Vi har her at gøre med en superfin og sjov/ underholdende tegneserie i et fint layout og som "hardback". Jeg mener det må være en oplagt julegave til en man kender i familien med "lidt benzin i blodet", som mandelgave eller slet og ret som en lille ekstra forkælelse til sig selv!! Jeg er i den grad klar med 6 liter "gold Super Olie" ud af 6 mulige til Motomania.


(Foto: Veterania.dk)

Albummet er udgivet og kan bestilles hos den lokale boghandler eller direkte hos forlaget: www.Veterania.dk - Rigtig god (h)jul og godt MC-år.

Them