Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formula 2

Frederik Vesti skal køre FIA Formel 2 for PREMA Racing i 2023

FIA Formula 2 
21/11/22 

PREMA Racing glæder sig over at byde Frederik Vesti velkommen tilbage til holdet, til kampen om FIA Formel 2 mesterskabet 2023. Den 20-årige dansker går ind i sin anden sæson i serien, efter et lærerigt rookie-år, hvor han allerede kunne tage sin første sejr.
 

Vesti startede med at køre racerløb hjemme i Danmark, før han fortsatte til de italienske og tyske Formel 4-mesterskaber. I 2019 flyttede han til PREMA og præsterede dominerende kørsel i Formula Regional European Championship, med 13 sejre og kører-titlen. I 2021 fortsatte han til FIA Formel 3 og vandt tre løb med holdet.


(Foto: Prema Racing)

Vesti vil sigte mod et yderligere skridt fremad det næste år, og teamet ser frem til at genopbygge den kombination, der førte til så meget succes. Som juniorkører for Mercedes-AMG PETRONAS F1-teamet vil Vesti igen slutte sig til PREMA, til seriens eftersæsontest på Yas Marina i Abu Dhabi.

Rene Rosin - Teamchef:
”Vi er glade for at byde Frederik velkommen tilbage. Han er en hurtig og hårdtarbejdende kører, som vi allerede havde chancen for at værdsætte i 2019 og 2020. Vi glæder os selvfølgelig til at slå os sammen igen og se, hvad vi vil kunne opnå sammen i næste sæson. Med hans færdigheder og den erfaring, han har opnået, forventer vi at han er en titelkandidat, og vi er fast besluttede på at støtte ham på den bedste måde vi kan."

Frederik Vesti:
"At slutte sig til Prema Racing til 2023 Formel 2-sæsonen er gode nyheder for mig. Jeg har kendt Prema siden 2019, da vi vandt Formula Regional European Championship sammen. Prema er et fantastisk sted at være og efter min mening giver de mig den bedste mulighed for at kæmpe om F2-titlen i 2023! Jeg har store drømme, og Prema er det hold, jeg tror på, at jeg kan nå de drømme med. Der er ingen tvivl om, at 2023 i F2 vil blive utrolig jævnbyrdigt, men jeg vil give alt for at være hurtig og konstant gennem hele sæsonen."

PREMA Racing

Dorte Riis Madsen


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  •