Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Nyt løb på programmet: TCR Denmarks 2023-kalender er klar!

TCR Denmark 
17/11/22 

TCR DenmarkTCR Denmark er tilbage på ikke bare de danske racerbaner i 2023 - men også med en enkelt afstikker til Sverige.

Næste års løbskalender er klar, og vi starter på Jyllandsringen i maj næste år, mens TCR Denmark med to løb, der køres sammen med TCR Sweden får et større, skandinavisk samarbejde.
 


(Foto: TCR Denmark)

Det er med til at samle kræfterne i touringcars i Skandinavien, og den nye kalender med flere baner og muligheder glæder promotor Martin Jensen:

- Vi glæder os meget til at byde på vores hidtil bredeste og bedste løbskalender i 2023. Det er en stor glæde for mig og hele teamet bag TCR Denmark, at vi i næste sæson får et samarbejde på tværs af Øresund, hvilket også betyder, at vi kører sammen med TCR Sweden to weekender til sommer - dels, når vi skal til Falkenbergs traditionsrige Västkustloppet, og dernæst, når vi kan byde det svenske felt velkommen som en del af vores setup til Copenhagen Historic Grand Prix i København, forklarer promotor Martin Jensen.

Samarbejdet får premiere til Västkustloppet på Falkenberg den 8-9. juli, og dernæst følger Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj i København, som køres i weekenden den 6-7. august.

Men inden da venter to brag på dansk jord, for TCR Denmark får i 2023 sæsonpremiere på FDM Jyllandsringen, som serien gæster tre gange i 2023. Dernæst følger Sommerløbet på Ring Djursland, mens TCR Denmark til september er på programmet til Padborg Parks Night Race - et løb, som TCR Denmark gæstede for første gang i år.

2023-sæsonen afgøres den sidste weekend i September, og denne gang finder DM-Finalen sted på Jyllandsringen.

Komplet kalender:
20-21. maj: Åbningsløbet Jyllandsringen
17-18. juni: Sommerløbet, Ring Djursland
8-9. juli: Västkustloppet Falkenberg, Sverige
4-6. august: Copenhagen Historic Grand Prix
19-20. august: Grand Prix Danmark, Jyllandsringen
16. september: Night Race, Padborg Park
30. september-1. oktober: Finaleløbet, Jyllandsringen

TCR Denmark