Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
08/11/22 

En æra slutter i Bahrain, Kevin Magnussen i Brasilien og dansk medalje i motorsportslegene!
 

Det sker
En æra slutter
Når finalen i VM for langdistancerace, FIA World Endurance Championship (WEC), køres den kommende lørdag i Bahrain betyder det afslutningen på en epoke samt indvarslingen af en ny.

Epoken der slutter på Bahrain International Circuit (Sakhir) er tiden med de fantastiske GTE Pro-biler fra nogle af verdens største bilfabrikker. Klassen havde sin storhedstid i WEC’s ”Super Season” 2018-19 med deltagelse af Aston Martin, Ford, BMW, Corvette, Ferrari og Porsche, men til afslutningsløbet er kun de tre sidstnævnte med.

Michael Christensen er med i kampen om VM i GTE Pro, mens Marco Sørensen fører foran bl.a. Nicki Thiim i GTE Am-klassen.

Læs optakten her


Det sker
Kevin Magnussen og F1 i Brasilien
Kevin Magnussen og resten af F1-feltet skal i aktion på Interlagos-banen i Brasilien, hvor der denne weekend igen bydes på sprint-race.

Det køres lørdag aften 20.30, mens Brasiliens Grand Prix er søndag klokken 19.00.

Formel 1 kan ses hos Viaplay.


Siden sidst
Bronze til Danmark i FIA Motorsport Games 2022!
Danmark og de danske atleter kom succesrigt fra anden udgave af FIA Motorsport Games - denne gang i Marseille og på Circuit Paul Ricard.

Alle danske deltagere markerede sig med helt fremme i de respektive sportsgrene, sammenholdet viste sig igen stort i danskerlejren - og så var det sidste held med én af kartingkørerne!

Du kan læse mere om dem her


Siden sidst
Podcast med Christian Lundgaard
Christian Lundgaard blev i en alder af blot 20 år den første dansker med en fuld sæson i Indycar – og første dansker i det nærmest mytiske Indy 500-løb i USA.
Læs mere og lyt med på podcasten med Christian Lundgaard her