Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Søren Bøgeskov og Jens Fisker håber på at gentage succesen

DM Rally 
01/11/22 

I den kommende weekend deltager Søren Bøgeskov og Jens Fisker i rally Stoholm, som er den sjette og sidste afdeling af Danmarksmesterskabet i Rally.
 

Søren og Jens har deltaget i hele DM-sæsonen og ligger toer i mesterskabet, med kun 8 point til den førende i klassen. Det vil sige at med makspoint både i løbet og på powerstage, er de sikre danmarksmestre.

Til femte afdeling af danmarksmesterskabet i Tyskland endte makkerparret på førstepladsen i deres klasse, og de håber på at kunne gentage succesen. I Tyskland kørte de i mørke for første gang sammen, og syntes det fungerede rigtigt godt. Til dette rally bliver der også mørkekørsel da fredagens 4 prøver køres om aftenen. Lørdag køres de resterende 9 prøver, og makkerparret håber på nogle fede og krævende prøver.
Søren har gennemgået bilen efter sidste løb og den er 100% klar, så vi håber på et super fedt løb og god konkurrence i klassen.

Håber vi ses
Bøgeskov Motorsport


Læs mere om:
  • Viborg
  • 05/11/22 - Viborg - DM Rally - DM
  •