Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Marco Gersager: ”Vi skal ikke køre taktisk. Vi skal derudaf!”

DM Rally 
01/11/22 

Årets sidste rally for Marco Gersager og GM Motorsport venter forude. Fredag og lørdag køres Rally Stoholm – finalen i Dansk Super Rally – på efterårsvejene mellem Viborg, Skive og Holstebro.
 

”Efterårsvejret gør det altid spændende,” siger Marco Gersager. ”Metrologerne lover lidt regn lørdag, men jeg tænker, at vi bare må køre efter forholdene, bruge hovedet og blive på vejen. Så skal det nok blive godt.”


Weekenden i Rally Stoholm kommer til at byde på masser af løst underlag for Marco Gersager og Ole R. Frederiksen
(Foto: Jokum Tord Larsen)

Ved det sidste DM-rally – det nordtyske Cimbern Rally – blev GM Motorsports Skoda Fabia R5 Evo netop ikke på vejen. Den sad fast på en grøftekant, og Marco Gersager og Ole R. Frederiksen kunne ikke få den rokket ud af stedet.

”Det var dumt, det der skete, og det har desværre betydet, at vi har tabt mulighederne for en medalje i Dansk Super Rally og ikke kan vinde vores klasse, men sådan er det bare,” konstaterer Marco Gersager. ”Det var desværre helt min egen skyld.”

”Nu gælder det bare om at få sluttet sæsonen af på den bedst mulige måde. Vi er i en fri position, og vi skal ikke køre taktisk. Vi skal bare derudaf!”


'Nu gælder det bare om at få sluttet sæsonen af på den bedst mulige måde' siger Marco Gersager, der her er flankeret af navigatør Ole R. Frederiksen og sine to mekanikere Arne Knudsen og Glen Sivertsen
(Foto: Jokum Tord Larsen)

Rally Stoholm tæller fire hastighedsprøver fredag aften og yderligere syv i løbet af lørdagen. Hastighedsprøvernes underlag veksler mellem grus og asfalt.

”Det er nyt og spændende, det hele, og nu må vi se, hvordan prøverne er. Jeg vil gerne i top 3 og forsøge at byde ind på en af de sjove pladser,” siger Marco Gersager og slår fast: ”Jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal få nogle udfordringer undervejs.”

GM Motorsport


Læs mere om:
  • Marco Gersager
  • Viborg
  • 05/11/22 - Viborg - DM Rally - DM
  •