Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - DS3 Cup racer - Ny pris

Job & handel 
09/11/23 

 
 
 

DS3 Cup racer sælges

Bygget af insight Racing. Bilen er passet efter alle forskrifterne og den har fået rigtig mange nye dele inden sæson 2022 og løbene holdt ved lige. Bemærk har aldrig haft store skader. Står rigtig fin og pæn både ind/udvendig. Super billig i drift og let kørt. Vinderbil med den rigtige chauffør. Der sidder sæde/sele og ildslukker i den. Reservelspakke medfølger bl.a. Intercooler, Ekstra hjul, Trækaksler, hjulnav, Undervogn, Styretøjsdele, Mm.

Pris Kr 99.900,- momsfri

Jacob Sevel

Mobil 53861339 eller mail Jacob@bilhusetcmd.dk

 


 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.