Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - Scania Racerbus med nyt Kibæk telt

Job & handel 
31/10/22 

 
 
 

SOLGT: Scania Racerbus med nyt Kibæk telt

Indregisteret som lastbil med 8 siddepladser plus chauffør, 230v anlæg med omkobling til inverter under kørsel, veteransynet - så 7 år til næste syn og billig forsikring/vægtafgift. Køkken med vask og koldt/varmt vand, køleskab/frys, TV med dvd og usb tilslutning, soveværelse med 7 sovepladser og skuffer til tøj - i bag er der plads til reservedele teltstænger osv, der har været en bil oppe bag i, men vi har ikke sliskerne til det mere.

Anhængertræk til 3500kg

Stort 6,3x15 meter Kibæktelt fra 2022 opsat 4 gange, med kvittering på knap 100.000kr til montering på siden, bord/stole medfølger.

Starter og kører som en drøm lidt patina hist og her, men alt virker.

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.