Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

Nyt teamnavn – Ny klasse – Ny start

DS3 Cup 
01/11/22 

Den Sønderjyske racerkører Carsten Lorenzen skifter både teamnavn og klasse den kommende sæson, hvor der skal prøves kræfter med Citroën DS3 Cuppen.
 

”Jeg har egentlig altid haft et godt øje til klassen og det var også min plan at prøve den af efter min tid i 1600 Challenge, men så fik jeg et uventet tilbud om at køre DST (som det hed dengang) og så stak tingene jo af derfra”, fortæller Carsten og uddyber.

”Der er ingen tvivl om, at jeg har trukket store veksler på sponsorer, venner og familie i mine sæsoner i Super GT + TCR, og det kunne bare ikke fortsætte på den måde. Det er simpelthen for opslidende, når du konstant er nødsaget til at rende rundt med hatten i hånden. Nu trækker jeg en streg i sandet og starter på en frisk. Hånden på hjertet, så var niveauet i de to klasser nok også en kende for højt, men jeg synes sgu vi har gjort det meget godt, på trods at manglende midler og begrænset erfaring”.

Målsætningen for Lorenzen og team i den kommende sæson er, at etablere sig i den sjove ende af feltet og snuppe en pokal eller to. Ud over det skal der fortsat udvikles på sponsornetværket, hvor der efter sigende skulle være flere nye tiltag i støbeskeen.

”Det er vigtigt for mig at sige, at selvom vi fremadrettet kører på et lidt lavere niveau, så vil det på ingen måde få indflydelse på mit engagement overfor mine sponsorer, tværtimod. Jeg har masser af gåpåmod og synes at samarbejdet med virksomhederne er enormt spændende”.

Teamets nye racerbil er under opbygning hos Insight Racing og forventes færdig omkring jul. Alt imens arbejder Lorenzen med at få økonomien på plads til den nye sæson.

”Et TCR og DS3-budget er to forskellige verdener, men dermed ikke sagt, at der ikke ligger et arbejde foran mig de kommende måneder, for det gør der 100%. Vi lever i en tid, hvor det er ekstremt vanskeligt af finde sponsorer og det bliver nok ikke nemmere de kommende år”.

Afslutningsvis vil Carsten gerne sende en hilsen til TCR Denmark.

”Jeg vil gerne sige tak til Martin Jensen og resten af TCR-organisationen, samt til alle teams i feltet. Vi har virkelig fået meget hjælp og selvom man er et lille team, så bliver man mødt med respekt på lige fod med alle andre. Nu ser vi fremad mod næste kapitel i teamets bog, hvilket vi glæder os meget til”.

ZET CHEMIE RACING
www.zet-chemie-racing.dk


Læs mere om:
  • Carsten Lorenzen
  •