Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Første udtalelse fra Michael Schumacher

Formel 1 
21/04/03 

Michael Schumacher har givet den første udtalelse efter søndagens sejr på Imola, som for Schumacher brødrene stod i sorgens tegn.
 

Michael Schumacher og lillebroren Ralf blev søndag ramt af en stor sorg. Deres mor afgik alt for tidligt ved døden. Der var ikke noget at sige til at Michael Schumacher efter sejren på Imola ikke ville tale med nogen.


(Foto: Ferrari)

Men da det hele var kommet lidt på afstand, kom den første udtalelse fra verdensmesteren.

"Min mor elskede at være ved banen, da vi som unge kørte gokart i Kerben. Hun elskede at se os køre. Min mor og far støttede os altid, og gjorde det muligt for os at gøre det vi gør nu. Hun ville have ønsket at jeg kørte i dag. Det er jeg sikker på. Alle i teamet, og jeg mener alle lige fra præsidenten over teknikere, ingeniører, mekanikere og kokken, har givet mig en fornemmelse af hvor meget de stod bag mig på denne forfærdelige dag. Det gjorde mig godt og var en meget stor støtte."

Dons

Læs mere om:
  • 20/04/03 - Imola - Formel 1
  •