Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

DM Bronze til Bannergaard

DS3 Cup 
20/10/22 

Der lykkedes Team Bannergaard Racing at køre DM Bronzemedaljen i hus, da den 6. og sidste afdeling af DS3 Cup 2022 blev afviklet på Padborg Park.
Sæsonen blev også startet på den sønderjyske bane tilbage i maj måned, og dengang var den gule og sorte racer med startnummer 59 i sideruden helt ny for Dennis Bannergaard.
 

Adskillige hundrede kilometer senere, var der store forhåbninger til finaleweekenden. Inden weekenden lå han treer i mesterskabet, og målet var også at forsvare den placering, da de to første var stukket af sted ved den foregående afdeling.


(Foto: JJ Media)

Weekenden startede lørdag formiddag med træning på en våd bane. Her satte Dennis den 3. hurtigste tid af de 13 deltagere – og så var teamet fra Græsted ligesom i gang.

Til eftermiddagens kvalifikation var banen tørret helt op, og derfor skulle der tørvejrsdæk på raceren. Det kostede dog ikke nogen fart i forhold til konkurrenterne, og det blev til 3. startposition, hvilket var et rigtig godt udgangspunkt til søndagens to løb.

Da starten gik, fik Dennis en forrygende start, og var nede i Sving 1 som toer. På løbets 4. omgang var der dog en nordmand som dykkede indenom, for enden af langsiden. Til gengæld foregik resten af heatet i ro og fordragelighed, så teamet kunne køre sæsonens 5. løbspokal hjem.


(Foto: JJ Media)

Bannergaard startede finalen fra 4. startposition, men var sensationelt første mand nede i det første sving. Her blev der dog kæmpet så ivrigt fra forfølgerne, at første mand fik klemt sig forbi i Sving 2. Herefter fik den gule og sorte racer dog stabiliseret sig, og længe så det ud til at det også skulle blive slutresultatet.

De sidste tre omgange blev konkurrenterne dog ekstremt nærgående, og sværmede nærmest som hvepse omkring en sukkermad, hvor der blev uddelt et stik eller to, med dertilhørende græstur for Dennis. Da han forsøgte at generobre noget af det tabte, blev de spidse albuer fundet frem – og hurtigt kunne han se, at hvis han skulle have en nogenlunde hel bil med hjem, var det bedst bare at holde snuden på behørig afstand.

Men den 4. plads var nok til at køre DM Bronzen hjem til det lille team fra Græsted.


(Foto: JJ Media)

Nu skal vinteren gå på at få DS3 Cup raceren topklargjort til 2023 sæsonen, hvor målet er at gå efter en lidt større mesterskabspokal.

Teamet vil gerne sende en tak til alle samarbejdspartnerne – en stor del af dem som er vendt tilbage, efter den lange pause væk fra sporten. Uden jeres hjælp ville det ikke være muligt at være med helt fremme, allerede i comeback sæsonen.

Derudover skal der også lyde en tak til alle officials rundt på banen, som står og flager uanset vejr og vind, fra tidlig morgen til sen aften. Uden jer, ville vi ikke kunne køre motorsport, og glæde os selv og alle andre med de fede dueller ude på racerbanen.

Der skal også lyde en tak til holdets mekanikere Søren Myre og Hens-Henrik Kristensen for at holde bilen køreklar gennem hele sæsonen, og til fætter Philip og Christian for at køre lastbilen frem og tilbage fra løbsweekenderne.


(Foto: JJ Media)

Løbskalenderen for 2023 er ikke klar endnu – men mon ikke at det er om cirka 6 måneders tid, at Team Bannergaard og den gule og sorte racer med startnummer 59 er tilbage på banerne igen.

Team Bannergaard Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Dennis Bannergaard
  • Padborg Park
  • 16/10/22 - Padborg Park - DS3 Cup
  •