Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

San Marino GP - Ferrari race

Formel 1 
21/04/03 

Ferrari fik næsten maksimalt udbytte af søndagens GP trods svære odds. En sort skygge hængte over Michael Schumacher.
 

Al respekt for Michael Schumacher som trods moderens død om natten alligevel valgte at stille op. Også fra den side viste Schumacher hvor professionel at han er. Ikke blot stillede han op og kørte et fremragende løb, med hjælp af teamets strategi vandt han også løbet.


(Foto: Ferrari)

Rubens Barrichello var derimod mere uheldig. Et koks ved det sidste pitstop kan have været skyld i at han mistede tredjepladsen. Man savner måske nok noget aggressivitet, noget som også kunne have været med til at have sikret andenpladsen.

Fra teamets side var man, alt taget i betragtning, glade for resultatet af søndagens GP. Og nu tyder alt så på at F2002 bliver erstattet af F2003-GA såfremt problemerne bliver løst inden det spanske GP.

Jean Todt:
"Det var en meget speciel sejr. Igen i dag beviste Michael, selv til dem som ikke bryder sig om ham, at han ønskede at være med til at sikre teamet denne sejr, og kørte og vandt den. Og efter det, gik han på podiet og ønskede at anerkende den indsats som teamet har gjort. Vi er gået igennem nogle meget travle perioder, og Michael ønskede at værdsætte teamet for dette forhold. Det er i øjeblikke som denne at de værdier vi holder så højt i teamet kommer til udtryk. Vender vi os mod selve racet, vil jeg sige at det var en værdig afslutning - det er i det mindste hvad vi håber - for F2002. Det er en bil som til fulde har efterlevet alle forventninger. Rubens kørte også et flot løb, kæmpende med hans konkurrenter hele vejen. Rent uheld at han ikke fik andenpladsen. Dækkene fungerede perfekt i dag. Vejen til toppen er dog stadig lang, og det er vi meget opmærksomme på. Vi mener at vi nu har svaret igen på den opståede kritik af os."

Barrichello:
"Mit race var præget af at jeg stort set aldrig have fri bane foran mig, mest pga. Williams teamets strategi. Der var kun 3 omgange i hele løbet hvor jeg kunne køre maksimalt. Det var umuligt for mig at kunne passere Ralf ved pitstoppene, og så havde jeg et problem i det sidste. Det kunne have gjort at jeg havde kunnet overhale Ralf noget før og kunne have optaget jagten på Kimi lidt tidligere. Men det var også et herligt løb set fra en racerkørers synspunkt. Efter at det var lykkedes for mig at overhale Ralf, prøvede jeg alt hvad jeg kunne for at fange Kimi og overhale ham, men det var først på den sidste omgang at jeg kom rigtigt tæt på, og så var det for sent."

Dons

Læs mere om:
  • 20/04/03 - Imola - Formel 1
  •