Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup

Bastian Buus inden sæsonfinale i Carrera Cup France: Mulighed for et podium

Porsche
Carrera Cup 

14/10/22 

Bastian Buus har mulighed for at slutte på mesterskabspodiet Porsche Carrera Cup France, når sæsonfinalen afvikles den kommende weekend på Paul Ricard.
 


(Foto: Porsche Motorsport)

Der er et mesterskabspodie i sigte for Bastian Buus, som denne weekend stiller til start i årets sidste afdeling af Porsche Carrera Cup France på Paul Ricard. Den 19-årige dansker har haft en solid sæson i det franske mesterskab, hvor han trods udeblivelse fra en enkelt afdeling har sikret point nok til at være med i kampen en tredjeplads i mesterskabet.


(Foto: Porsche Motorsport)

– Det bliver en spændende afslutning, hvor tredjepladsen er målet. Der er 16 point op, og med 27 point at kørte om i hvert af weekendens to løb, er der bestemt chancer. Samtidig ved jeg fra min Supercup-sejr på Paul Ricard tidligere på året, at jeg kan præstere godt på den her bane. Jokeren bliver weekendens første ræs, som skal køres i mørke. Jeg har selv erfaring med nattekørsel, så måske dét kan gøre en forskel. Jeg håber det. Vi håber alle på en god sæsonafslutning, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: Porsche Motorsport)

Bastian Buus, som stiller op for tyske Allied-Racing, sluttede fredagens første officielle træning på en andenplads. Sjette og sidste afdeling af Porsche Carrera Cup France skydes i gang med kvalifikation og første ræs lørdag den 15. oktober, mens andet ræs afvikles søndag den 16. oktober.


(Foto: Porsche Motorsport)

Porsche Carrera Cup France – Time Schedule – Paul Ricard

Friday 14 October
11.20 – Practice (40 min)
20.30 – Practice (40 min)

Saturday 15 October
10.30 – Qualifying (30 min)
19.15 – RACE #1 (30 min)

Sunday 16 October
11.50 – RACE #2 (30 min)

Follow LIVE: youtube.com/c/PorscheFranceOfficiel

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  •