Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - Super GT

Job & handel 
11/10/22 


 

Meget fin Super GT

Vi købte bilen i januar 2020, hvor den i 2019 kørte for Team Flexlease, som havde lejet bilen af Tom Pedersen. Da vi fik den, var bilen klargjort og gennemgået fra A-Z.

Vi har kun brugt den til lidt træning og et par løb for sjov. Vi har max kørt i den 5-6 gange. Ellers har den bare stået inde i vores opvarmede værksted.

Første løb vi stillede op i med bilen, (med Valdemar der aldrig havde kørt GT-biler), kvalificerede han sig P4 i det overordnede felt, og var med helt i toppen hele weekenden. Vi har kørt 58-tider til én af de få træningsdage vi havde, så bilen er i hvert tilfælde hurtig nok ;)

Vi gav 320.000 + moms for bilen (kvittering haves selvfølgelig) Dertil har vi isat nye stikaksler, bremser hele vejen rundt, lejer og ny benzintank med ny homologering plus andre småting. Dertil har vi monteret et ventilationsanlæg/varmeblæser der kører over bilens kølesystem, til at fjerne dug på ruden i regnvejr (det kan selvfølgelig afmonteres).

Der kan tilkøbes stor reservedelspakke med mange ekstra hjul, nyrenoveret bagtøj (aldrig kørt), bodywork, vinger, diffuser, splitter, fjedre, A-arme, uprights, flaps, kølere, styrestænger, bremseskiver, trækaksler mm.

Komplet AIM Datasystem med display, bremsetryk F/R, split timing, ratudslag, throttle osv. kan medfølge.

Vi bytter gerne, så længe det er mod kontanter. Bilen udlejes IKKE (ingen grund til at spørge). Fast pris 245.000 + moms.

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.