Rallycross

Magnus Dall til start ved finale på Estering i Tyskland

Rallycross
09/10/22

Så er det snart at det store Jubilæumsløb på Estering Banen skal køres, nemlig den 15./16. Oktober og løbet er samtidig Finalen i kampen om det Tyske Mesterskab.
Estering kan fejre hele 2 Jubilæer til dette løb, nemlig deres 50 års Jubilæum og samtidig løb nr 150 på den legendariske og meget populære bane, som er placeret i Buxtehude, 40 km syd for Hamburg.

(Foto: Dall Racing / Johnny Loix)

Løbet køres som et ”double shooter” hvilket vil sige at der køres en afdeling lørdag og en afdeling søndag, så der bliver travlt for de mange teams som stiller til start.

Magnus Dall stiller til start i SuperCar i sin hurtige Renault Clio RS SuperCar, som siden sidste løb er blevet gennemgået og serviceret grundigt, og samtidig har den senest været på rullefelt så vi er helt sikker på at den yder optimalt.

(Foto: Dall Racing)

”Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle køre på Estering igen, jeg har kørt flere gange på denne bane, og det er absolut en af mine favorit baner, og hvis jeg skal komme hjem med et topresultat denne gang, skal der gives fuld p”dall, da der kommer en række rigtig hurtige Europæiske kørere i klassen” siger Magnus Dall

Magnus bliver ikke eneste dansker i SuperCar, da både Torben Møller i VW Scirocco og Dennis Rømer i VW Polo er tilmeldt løbet.

Teamet drager til Tyskland torsdag, og fredag vil der være teknisk kontrol og license kontrol, inden det så lørdag går løs med fri træning og heats.

Opdateringer fra løbet vil komme på Facebook / Dall Racing.