Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Italian F4 Championship: Conrad Laursen vil hente flere point på Monza

Formel 4 
07/10/22 

Den danske juniorkører tager hul på slutspurten i det italienske Formel 4-mesterskab, når næstsidste afdeling køres på Monza den kommende weekend.
 


(Foto: Prema Powerteam)

Efter en stærk afdeling på Red Bull Ring i sidste måned, hvor Conrad Laursen tog en tredjeplads og sikrede sæsonens andet podieresultat, er den danske Formel 4-kører fra Prema Powerteam klar til sjette og næstsidste runde af Italian F4 Championship. Bortset fra en uheldig sæsonpremiere har Laursen sikret point i alle sæsonens afdelinger, og den 16-årige dansker har ambitioner om at holde den gode stil den kommende weekend på Monza.


(Foto: Prema Powerteam)

– Sæsonen har bestemt været udfordrende, men vi har bevæget os i den rigtige retning, og det har været fedt at mærke det hårde arbejde blive belønnet, senest med tredjepladsen på Red Bull Ring, men også med en løbssejr i det tyske mesterskab, som jeg kører sideløbende. Med to afdelinger og seks løb tilbage af den italienske serie gælder det nu om at holde momentet og bære den gode energi videre, så vi kan få flere topresultater i bogen – det er det eneste, som tæller. Monza bliver spændende, da det er en højhastighedsbane, hvor der virkelig kommer fart på, og med 40 biler i feltet skal det nok blive en actionfyldt weekend, lyder det fra Conrad Laursen.


(Foto: Prema Powerteam)

Sjette afdeling af Italian F4 Championship på Monza afvikles med kvalifikation og første løb lørdag den 8. oktober samt andet og tredje løb søndag den 9. oktober. Alle løb kan følges live på seriens YouTube-kanal.


(Foto: Prema Powerteam)

Italian F4 Championship – Time Schedule – Monza

Saturday 8 October
08.30 – Qualifying (2 x 15 min)
15.10 – RACE #2 (30 min + 1 lap)

Sunday 9 October
09.10 – RACE #2 (30 min + 1 lap)
17.10 – RACE #3 (30 min + 1 lap)

Follow LIVE: youtube.com/channel/UCedPzacBuNSiy_klT7Zt6Wg

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Conrad Laursen
  •