Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Morten Fuhlendorf havde et godt løb i Tyskland

DM Rally 
05/10/22 

Morten Fuhlendorf deltog i femte afdeling af den danske serie i rally, der var henlagt til Nordtyskland. Vi vidste på forhånd at det blev et udfordrende løb med smalle, kuperede og drilske veje. Vi fik så også kørsel i mørke og regnvejr med i pakken så det er det svært at finde et løb der kan presse stort set hele rallyfeltet og vi bliver overrasket over sværhedsgraden på løbet hver gang vi kører hernede og glæder os over kvaliteten på prøverne og Tyskernes evne til organisere et løb.
 

Løbet startede fredag aften og vores noter var ikke gode nok til tyske veje og mørke siger Co-driver Finn Thomsen – vi kom aldrig i gang fredag aften og blev enige om at det skal vi simpelthen øve noget mere.


Mørke, regn og smalle Tyske veje var en skrap cocktail for de danske rally kørere

Vi var klar til at forsætte lørdag, men hvor det regnede lidt fredag aften kom der bare vand lørdag og kombineret med hurtige prøver på veje der dagen før blev anvendt af landmændene til at køre mejs på var det bare med at holde tungen lige i munden. Vi kører det hurtigste vi kan på det niveau vi er på lige nu uden at lave fejl og vi er godt tilfredse med resultatet når vi så hvor mange konkurrenter der havde parkeret udenfor sporet og et resultat indenfor top 10 af de gennemførende Danske mandskaber er godkendt og vi føler at vi hele tiden kan flytte vores grænser.

Nu ser vi frem til det sidste løb i serien i 2022, på danske veje, det tror vi bliver noget lettere.

Finn Thomsen
Fuhlendorf Motorsport


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Morten Fuhlendorf
  • Tyskland
  • 30/09/22 - Tyskland - DM Rally - DM
  •