Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

To weekender venter Bannergaard

DS3 Cup 
04/10/22 

Der venter Team Bannergaard Racing to intense weekender, når de sidste to løbsafdelinger af DS3 Cup 2022 skal afvikles. Denne weekend gælder det FDM Jyllandsringen, mens finalen køres allerede i næste uge på Padborg Park.
 

Teamet fra Græsted har indtil videre haft et godt comeback år, efter 8 års pause fra motorsporten. Ved hver eneste af de hidtil 4 løbsweekender, er der kommet en pokal med hjem.


(Foto: JJ Media)

Den konstante kørsel i den forreste del af feltet betyder også at Dennis Bannergaard aktuelt er treer i mesterskabet, men kun tre point fra andenpladsen. Så det er det helt store mål denne weekend.

Derudover kunne mekanikerne Søren Myre og Hans-Henrik Kristensen med sikkerhed godt tænke sig at få den helt store pokal med hjem fra mindst et af løbene. Det er blevet til 2. og 3. pladser i år, men der mangler lige en heatsejr, for at få hele pladen fuld.

Bannergaard har kørt tusindvis af kilometer på den midtjyske bane, i mange forskellige biltyper, og lige netop FDM Jyllandsringen er nok den danske bane, som han har kørt allerflest omgange på gennem de snart 20 års racerkarriere på asfaltbanerne.

De største konkurrenter har dog også kørt en del omgange på banen, men har ikke helt så mange år med i racerbagagen. Så forhåbentlig kan Dennis drage nytte af det – især hvis vejret bliver lidt omskiftelig, som det nogle gange kan ske på denne årstid.


(Foto: JJ Media)

Weekendens action kan desværre kun følges på selve banen, da der ikke er nogen live stream denne weekend. Så det er en oplagt mulighed, for at besøge FDM Jyllandsringen, til en med garanti super racersøndag, med masser af andre klasser, som også skal køre i løbet af dagen.

Tidsplanen for weekend er som følger (med forbehold for eventuelle ændringer)

Lørdag
Træning 10.25
Tidtagning 13.20

Søndag
Løb 1 11.00
Løb 2 15.00

Team Bannergaard Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Dennis Bannergaard
  • Jyllandsringen
  • 09/10/22 - Jyllandsringen - DS3 Cup
  •