Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

Pointhøsten intensiveres for Momentum Racing

SuperCup 
04/10/22 

Kampen om ethvert mesterskabspoint intensiveres for Momentum Racing, som i den kommende weekend skal deltage i den 5. afdeling af Yokohama SuperCup 2022.
 

Oliver Rømer kommer til weekenden som toer i mesterskabet, men kun et enkelt point bagude, og har derfor rig mulighed for at overtage føringen inden finaleweekenden, som køres allerede weekenden efter.

Denne weekend står den dog på FDM Jyllandsringen, som ligger lige udenfor Silkeborg, og som teamet kender rigtig godt fra tidligere på sæsonen. Udover Yokohama SuperCup løbet i juni måned, var holdet også til start i Special Saloon Car afdelingen på selv samme bane i august måned, hvor der blev kørt en masse omgange på banen.


(Foto: JJ Media)

Holdet fra Kalvehave har gode minder fra juniløbet, hvor det blev til en formidabel heatsejr, hvor dækstrategien med et hurtigt dækskifte, få minutter inden bilerne skulle på banen, sikrede en overlegen sejr på regndæk, mens flere konkurrenter måtte ind og skifte dæk undervejs i løbet.

Mesterskabskampen er ufattelig tæt, og selvom det primære fokus er rettet fremad, kan der også hurtigt komme på pres på bagfra.

Og hvem ved – måske fra delvis interne rækker. Momentum Racing har nemlig lejet holdets anden racer ud til Jan Vestergaard denne weekend, som gerne vil prøve at køre i den store klasse, efter at have deltaget med egen vogn i Yokohama SuperCup 200 mesterskabet tidligere på året. Bilen er den som Jens Kristoffersen kørte mesterskabet hjem med i 2021 sæsonen, så bilen har i hvert fald vist farten tidligere.


(Foto: JJ Media)

Indtil videre lover vejrudsigterne for weekenden tørvejr – med risiko for en lille byge. Og bygevejr kender vi kun alt for godt – bare kig på juniløbet…

Teamet håber at mange vil komme forbi den midtjyske bane, for at heppe på en røde og hvide Seat Ibiza med startnummer 31 i weekenden. Desværre kommer weekendens kørsler ikke på live stream, så derfor er der ikke andre muligheder, end at møde op på banen, og følge med fra nærmeste hånd.

Tidsplanen for weekenden i Yokohama SuperCup lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Kvalifikation 09.35

Søndag
Løb 1 10.35
Løb 2 12.55
Løb 3 16.40

Momentum Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Oliver Rømer
  • Jyllandsringen
  • 09/10/22 - Jyllandsringen - SuperCup
  •