Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

San Marino GP - 2. kvalifikation

Formel 1 
19/04/03 

Der var linet op til en ren Ferrari-front - men i stedet bliver det ren Schumacher-front. Men det holdt hårdt for den forsvarende mester, der måtte se at forskellen blot blev på 0,014 sekunder.
 

Det var en lettelse for Ferrari at have pole position på Imola efter en lidt sløv sæsonstart. Derudover var det en fornem skalp for Ralf Schumacher at sætte sig i første række ved siden af sin broder - især da der nu går rygter om at Williams har indledt forhandlinger med Giancarlo Fisichella. Dermed kan rygterne for en tid gå lidt i glemmebogen.


Michael Schumacher levede op til forventningerne og satte pole
(Foto: Ferrari)

Barrichello kunne godt have været med i front, men han lavede en mindre fejl i den sidste chikane, hvor han ramte kerben lidt for hårdt, og det kostede en mulig plads i forreste række. Montoya kørte sig ind på 4. pladsen og det kan han vel nok være tilfreds med. Yderligere viste Mark Webber stor styrke ved at tage 5. bedste tid - og sendte lige en lussing afsted til Antonio Pizzonia der godt og grundigt skal til at tage sig sammen!

De store tabere i dagens kvalifikation må siges at være David Coulthard. Han mistede utrolig meget tid på den sidste tredjedel af banen og blev en skuffende nummer 12. En anden kører man ikke havde ventet var så langt tilbage var Jarno Trulli. Også vinderen i det brasilianske Grand Prix, Giancarlo Fisichella fik lidt for meget mod på tilværelsen, og det kostede også tid.

Værre gik det for Ralph Firman der storsatsede hele butikken på den første del af banen - og det må siges at den irsk-fødte kører stadig ikke har imponeret meget. Men Firmans brølere var dog intet i sammenligning med Jos Verstappen. Han ramte indersiden af kerben på den forkerte side og satte Minardi-raceren i muren med et par pæne skader til følge.


I muren - og det var Verstappen den første til at gøre under det nye kval-format
(Foto: Motorsporten.dk)

Du finder resultaterne her

Benji

Læs mere om:
  • 20/04/03 - Imola - Formel 1
  •