Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Morten Fuhlendorf kører i Tyskland

DM Rally 
27/09/22 

Hele DM feltet i rally mødes igen sidste weekend i september til næstsidste afdeling. Det sker i Nordtyskland til Cimbern Rallye, et rally rigtig mange danske rallykørere elsker eller frygter lidt for deres smalle, kuperede og drilske veje.
 

Vi kørte også herned sidste år og der er ingen tvivl om at det er fantastiske prøver siger Morten Fuhlendorf, men udover at det er rigtig gode prøver er de krævende på andre måde end i Danmark og vi var udfordret sidste år med glatte veje og en ny bil.


Der er dømt koncentration fra første meter for Morten Fuhlendorf og Finn Thomsen ved Cimbern Rallye 2022

Vi bliver sikker udfordret igen i år supplerer co-driver Finn Thomsen – vi har fået mere tempo i bilen i år til danske forhold, men vi er meget ydmyge med dette løb fordi vi ved at sværhedsgraden er høj dernede.

Når det sagt glæder vi os til at deltage i et løb der indbefatter kørsel i mørke fredag aften og udfordrende prøver lørdag og som altid med rigtig mange tilskuere.

Finn Thomsen
Fuhlendorf Motorsport


Læs mere om:
  • Morten Fuhlendorf
  • Tyskland
  • 30/09/22 - Tyskland - DM Rally - DM
  •