Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Nicklas Nielsen tæt på sejr i Belgien

ELMS 
26/09/22 

Nicklas Nielsen og resten af AF Corse sluttede femte afdeling af European Le Mans Series på en andenplads i LMP2 Pro/Am-klassen efter et ræs, hvor sejren forsvandt i sidste sving.
 


(Foto: Clement Marin)

Nicklas Nielsen, Alessio Rovera og Francois Perrodo sluttede årets næstsidste afdeling af European Le Mans Series på en andenplads i LMP2 Pro/Am-klassen. Et umiddelbart stærkt resultat, men det fire timer lange ræs på Spa-Francorchamps var alligevel en kæmpe skuffelse for trioen fra AF Corse. Det dansk-italiensk-franske hold førte nemlig løbet frem til sidste sving inden målstregen, hvor de blev overhalet af ærkerivalerne fra Racing Team Turkey, som dermed udbyggede føringen i mesterskabet.


(Foto: Clement Marin)

Nielsen, Rovera og Perrodo stiller således op til sæsonfinalen på Portimao med 83 point mod konkurrenternes 105. Med 26 point at køre om, er det imidlertid stadig muligt for AF Corse-teamet at sikre sig titlen – om end det kræver en del held.


(Foto: Clement Marin)

– Kæmpe nedtur! Enormt frustrerende afslutning på et løb, som vi skulle have vundet. Vi gjorde, hvad vi kunne. Vi var bare ikke hurtige nok til at tage sejren, som vi gjorde i Barcelona. Og desværre blev det vores værste rivaler i mesterskabet, som tog målflaget. Det er ikke andet at gøre end at komme videre. Finalen bliver spændende. Vi har brug for rigtig meget held, og samtidig skal vores konkurrenter være særdeles uheldige, hvis vi skal vinde titlen. Men intet er afgjort, og alt kan ske, lyder det fra Nicklas Nielsen.


(Foto: Clement Marin)

Sjette og sidste afdeling af European Le Mans Series finder sted på portugisiske Portimao den 14.-16. oktober. Inden da skal Nicklas Nielsen i aktion for Ferrari-teamet Iron Lynx, når finalen i GT World Challenge Europe Endurance Cup afvikles på Circuit de Barcelona-Catalunya den kommende weekend, 30. september til 2. oktober.


(Foto: Clement Marin)

Nicklas Nielsen

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Se/gense løbet her:

Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Spa-Francorchamps
  • 25/09/22 - Spa-Francorchamps - ELMS
  •