Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Bastian Buus sikrede ny podieplads på Sachsenring

Porsche
Carrera Cup
Germany 

26/09/22 

19-årige Bastian Buus sikrede sæsonens sjette podieresultat i årets udgave af Porsche Carrera Cup Deutschland, da syvende afdeling blev afviklet på Sachsenring. Danskeren er nu endnu tættere på et mesterskabspodie.
 


(Foto: Porsche Motorsport)

Trods en blandet weekend på Sachsenring lykkedes det alligevel for Bastian Buus at sikre point nok til at rykke tættere på målet om at slutte årets udgave af Porsche Carrera Cup Deutschland på meterskabspodiet. Den 19-årige dansker havde en udfordrende kvalifikation og måtte starte fra en ottendeplads i begge løb – men kæmpede sig alligevel frem til et podie i det ene.


(Foto: Porsche Motorsport)

– Det var hverken en voldsom god eller vildt dårlig weekend. Lidt blandet, hvis jeg selv skal sige det. Vi lykkedes ikke med at finde et godt setup til bilen, hvilket kvalifikationen bar præg af. Vi lavede nogle ændringer, og i første løb havde jeg endelig fart nok til at være med helt oppe foran. Jeg sluttede på en tredjeplads, men blev så rykket en position længere frem efter en straf til en modstander, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: Porsche Motorsport)

– I andet løb gik det knap så heldigt, blandt andet fordi jeg kom til at bruge nogle ekstra sekunder på at lappe en anden bil, før jeg ramte noget væske på banen og røg bredt ud i et sving. Jeg endte med at køre løbets hurtigste omgangstider, men sluttede på en sjetteplads, hvilket nok var det maksimale, jeg kunne få ud af dét ræs uden at tage for store chancer. Generelt en okay weekend, hvor vi fik en god bunke mesterskabspoint med hjem og er klar til at kæmpe videre i sæsonfinalen.


(Foto: Porsche Motorsport)

Finalen i 2022-udgaven af Porsche Carrera Cup Deutschland køres den 21.-23. oktober på tyske Hockenheim. Inden da stiller Bastian Buus og resten af Allied-Racing op til finalen i det franske mesterskab, Porsche Carrera Cup France, på Paul Ricard i Sydfrankrig den 14.-16. oktober.


(Foto: Porsche Motorsport)

Bastian Buus

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Se/gense løbene her:

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  • Sachsenring
  •