Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Mikkel Jensen og Frederik Schandorff fortsætter ELMS-kampen på Spa-Francorchamps

ELMS 
23/09/22 

De to danske racerkørere stiller op til næstsidste afdeling af European Le Mans Series den kommende weekend. Makkerparret ligger lunt i svinget til en podieplads i mesterskabet.
 

Mikkel Jensen og Frederik Schandorff er klar til at tage kampen op i European Le Mans Series, når næstsidste afdeling af det benhårde europamesterskab for sportsvogne løber af stablen den kommende weekend på Spa-Francorchamps. Det fire timer lange løb på den berømte belgiske Formel 1-banen bliver uden duoens faste makker, Takeshi Kimura, som er optaget af racerløb i Japan og i stedet har sendt en stand-in i form af amerikanske Conrad Grünewald.


(Foto: Car Guy Racing)

– Spa-Francorchamps er en bane, man altid glæder sig til, og med de nye ændringer, som har fjernet nogle af afkørselsområderne og gjort banen fed og hardcore igen, ser jeg meget frem til weekendens ræs. Kimura er denne weekend optaget af GT World Challenge Asia, hvor han fører mesterskabet, men han har heldigvis har han valgt at sende Conrad (Grünewald, red.) som erstatning. Det giver os mulighed for at kæmpe videre for en podieplads i mesterskabet, hvilket udløser en entry til 24-timers Le Mans, som er teamets mål for sæsonen, lyder det fra Mikkel Jensen.


(Foto: Car Guy Racing)

– Fedt at være tilbage i European Le Mans Series med Car Guy Kessel Racing. Vi har haft en stærk sæson indtil videre, selvom mange ting har været nye for os som team. Jeg glæder mig som et lille barn til at køre ræs på Spa-Francorchamps, hvor jeg senest kørte i 24-timersløbet i juli. Kæmpe tak til Kimura (Takeshi, red.) for at hyre en stand-in, så vi kan kæmpe videre for et mesterskabspodie, mens han forsvarer sin mesterskabsføring i Asien. Vi holder en tredjeplads i GT-klassen med kun ét point til en andenplads, så det handler om at bevare momentet denne weekend, lyder det fra Frederik Schandorff.


(Foto: Car Guy Racing)

Femte afdeling af European Le Mans Series skydes i gang med træning fredag den 23. september efterfulgt af kvalifikation lørdag den 24. september. Det fire timer lange løb flages grønt søndag den 25. september klokken 11.30 og kan følges live på seriens eget website.


(Foto: Car Guy Racing)

EUROPEAN LE MANS SERIES
TIDSPLAN – SPA-FRANCORCHAMPS


Fredag den 23. september
11.40 – Practice #1 (90 min)

Lørdag den 24. september
10.25 – Practice #2 (90 min)
14.25 – Qualifying (12 min)

Søndag den 25. september
11.30 – RACE (4 hours)

Livestreaming:
https://live.europeanlemansseries.com/en/

Mikkel Jensen / Frederik Schandorff

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Mikkel Jensen
  • Spa-Francorchamps
  • 25/09/22 - Spa-Francorchamps - ELMS
  •