Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Michelin Le Mans Cup

Jan Magnussen ser frem til Le Mans Cup med GMB Motorsport

Michelin
Le Mans Cup 

23/09/22 

Den firedobbelte Le Mans-vinder er tilbage i et racersæde, når han sammen med GMB Motorsport stiller op til femte afdeling af Michelin Le Mans Cup på Spa-Francorchamps.
 

Sidste weekend sad Jan Magnussen i en Porsche 911 på den norske racerbane Rudskogen. Den kommende weekend går det så løs i en Honda NSX på den belgiske Formel 1-bane Spa-Francorchamps.


(Foto: GMB Motorsport)

Den travle 49-årige racerkører stiller op til femte afdeling af Michelin Le Mans Cup på Spa-Francorchamps, hvor han skal hjælpe danske GMB Motorsport med at sikre teammesterskabet i GT-klassen. Magnussen stiller op med Lars Engelbreckt Pedersen, som holder en tredjeplads i mesterskabet, blot tre point fra andenpladsen.


(Foto: GMB Motorsport)

– Jeg ser frem til at stille op for GMB Motorsport, og så endda på en af de fedeste baner, man kan tænke sig. Det er en særlig ting at stille op for et rent dansk team. Holdet har på kort tid markeret sig som et stærkt og ambitiøst team på den europæiske GT3-scene, og jeg er glad forat få lov til at hjælpe dem med at nå deres mål. Vi har haft en lovende test forud for weekenden, og selvom det er Spa-debut for min medkører, Lars Engelbreckt Pedersen, så har vi allerede fundet en del fart inden den officielle træning går i gang. Det bliver en spændende weekend, lyder det fra Jan Magnussen.


(Foto: GMB Motorsport)

Femte afdeling af Michelin Le Mans Cup skydes i gang med træning fredag den 23. september, efterfulgt af kvalifikation lørdag den 24. september. Det 110 minutter lange Le Mans Cup-løb flages grønt lørdag klokken 16.05 og kan streames direkte på seriens eget website.


(Foto: GMB Motorsport)

MICHELIN LE MANS CUP
TIDSPLAN – SPA-FRANCORCHAMPS


Fredag den 23. september
10.30 – Practice #1 (60 min)
16.55 – Practice #2 (60 min)

Lørdag den 24. september
12.05 – Qualifying (15 min)
16.05 – RACE (110 min)

Følg med LIVE:
https://live.lemanscup.com/en/live

Jan Magnussen

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Spa-Francorchamps
  • 24/09/22 - Spa-Francorchamps - Michelin Le Mans Cup
  •