Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Bastian Buus vil tilbage i top-tre på Sachsenring

Porsche
Carrera Cup
Germany 

23/09/22 

Efter en skuffende afdeling på Lausitzring er Bastian Buus klar til at give den en skalle, når næstsidste afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland afvikles på Sachsenring denne weekend. Danskeren vil slutte mesterskabet på podiet.
 

Der lagt op til en spændende afslutning for Bastian Buus i det tyske Porsche Carrera Cup-mesterskab. Den 19-årige dansker stiller den kommende weekend op til næstsidste afdeling, hvor det er målet at komme tilbage i top-tre i den samlede stilling efter et skuffende ræs på Lausitzring for fire uger siden.


(Foto: Porsche Motorsport)

– Jeg skal på podiet i mesterskabet, så enkelt er dét. Det kræver, at jeg kører to stærke afdelinger som afslutning på sæsonen, og derfor skal det sidde lige i skabet denne weekend. Seneste afdeling på Lausitzring var skuffende, da jeg trods min første pole i serien ikke lykkedes med at slutte på toppen. Denne weekend skal være anderledes. Jeg har umiddelbart gode minder fra Sachsenring, hvor jeg kørte to stærke Carrera Cup-løb sidste år, så med en god kvalifikation er jeg sikker på, at vi nok skal kunne være med til at kæmpe om et topresultat. Målet er at være tilbage i top-tre, når weekenden er ovre, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: Porsche Motorsport)

Bastian Buus holder inden sæsonens to sidste afdelinger en fjerdeplads i 2022-udgaven af Porsche Carrera Cup Deutschland. Danskeren har 161 point mod anden- og førstepladsens henholdsvis 190 og 192 point. Med fire løb tilbage på kalenderen og 25 point at køre om i hvert ræs, er der stadig gode muligheder for et mesterskabspodie til danskeren.


(Foto: Porsche Motorsport)

Syvende afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Sachsenring skydes i gang med træning fredag den 23. september, mens kvalifikation og første løb afvikles lørdag den 24. september. Weekendens andet og sidste løb flages grønt søndag den 25. september. Alle løb kan følges live på YouTube.


(Foto: Porsche Motorsport)

PORSCHE CARRERA CUP DEUTSCHLAND
TIDSPLAN – SACHSENRING


Fredag den 23. september
14.30 – Practice (60 min)

Lørdag den 24. september
09.25 – Qualifying (35 min)
14.40 – RACE #1 (30 min)

Søndag den 25. september
14.40 – RACE #2 (30 min)

Følg med LIVE:
https://www.youtube.com/c/PorscheCarreraCupDeutschland

Bastian Buus

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  • Sachsenring
  •