Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Test- og infodag for nye kørere

Legends Cup 
18/09/22 

TMS Racing deltager i år i sin tiende sæson i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, og den store erfaring, man gennem årene har opbygget, vil man gerne give videre. Derfor afholder teamet tirsdag den 17. oktober på Padborg Park en test- og infodag for nye kørere.
 


(Foto: Henning Smed Madsen)

”Vi vil lade nye deltagere finde ud af, om det er Legend-klassen, de skal satse på til næste år,” fortæller Torben M. Sørensen, teamchef i TMS Racing og selv tidligere aktiv i klassen.

”Vi sørger for at give grundig information om klassen. Hvordan er økonomien? Hvordan er bilen opbygget og hvordan er teknikken? Ja, alle de ting, man bør vide, inden man beslutter sig.”

TMS Racing medbringer sine sølvgrå og blå racere, og dem kan de potentielle, nye kørere prøve på racerbanen.

”Efter en grundig instruktion i, hvordan en Legend-racer køres, får hver deltager to gange 12 minutter på banen,” fortæller Torben M. Sørensen. ”Vi har plads til i alt 20 deltagere, og vi deler dem ind i to hold, så det ene hold kører om formiddagen fra 8.00 til 12.00 og det andet om eftermiddagen fra 12.00 til 16.00.”

Deltagerprisen er 3.500 kr. inkl. moms. Nærmere informationer hos TMS Racing på 22678120 eller tms@tmspartner.dk.

OK Mobil 1 Legends Car Cup