The Young KRS Danes vinder 12 timers løbet på Nürburgring

Nürburgring
Langstrecken
Serie

15/09/22

Det sjette løb i Nürburgring Endurance Series NLS blev for første gang afviklet som et 12-timers løb. The Young Danes #456, Kaj Schubert og Lucas Daugaard og KRS Motorsport vandt klassesejren med deres Porsche Cayman og udvidede dermed deres føring i V5- klassen.

(Foto: Denis P - Racephotography)

I weekenden deltog The Young KRS Danes i premieren på 12h Nürburgring, som blev afholdt over to dage med seks timers løb lørdag og seks timers løb søndag. Både i kvalifikationen og i løbet skiftede vejret i ”det grønne helvede” konstant mellem kraftig regn og tørvejr, hvilket gjorde den taktiske planlægning meget vanskeligere og førte til mange spekulationer, flere uplanlagte pitstop og travlhed hos teamet. Kørerduoen i KRS Motorsport Porsche Cayman V5 #456 Kaj Schubert og Lucas Daugaard imponerede endnu en gang med fremragende præstationer ved rattet lørdag, og de førte V5- klassen ved afslutningen af første halvdel af 12 timers løbet og lå nummer 50 i den samlede stilling af alle 121 biler.

Søndag blev deltagerfeltet sendt ud i anden del af løbet med de tidsintervaller de var kommet i mål med lørdag aften. Kørerduoen, teamchefen og mekanikerne leverede en fejlfri præstation, hvor Kaj Schubert og Lucas Daugaard kørte et imponerende tempo og vandt placeringer i både det samlede felt men også i produktionsbilsklassen. Da Lucas Daugaard, som sidste mand i bilen, krydsede målstregen, var det som vinder af V5- klassen, P2 i produktionsbilsklassen og P43 i den samlede stilling af alle 121 biler.

Det placerer dem på en førsteplads i den samlede stilling i V5- klassen, andenplads i den samlede NLS- stilling, andenplads i juniorklassen og andenpladsen i produktionsbilsklassen.

Den næste runde af Nürburgring Endurance Series NLS afholdes lørdag den 8. oktober 2022. Ved den 54. ZEWOTHERM ADAC Barbarossapreis vil KRS Motorsport og The Young KRS Danes igen kæmpe om sejre og point.