Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

San Marino - Ferrari - fredag

Formel 1 
18/04/03 

Ferrari fik en rigtig god start på det de betragter som deres første 'rigtige' løb i år. Men de holder sig stadig på jorden, da vejret fortsat kan spille ind. Samtidig kan der stadig komme nogle taktiske forsøg fra de øvrige teams.
 

Jean Todt
"En meget god start på vores hjemmebane Grand Prix foran vores fans. I øjeblikket går alt den rigtige vej, men vi skal ikke blive revet med af den teoretiske røde front. Resultatet af den første kvalifikation bekræfter potentialet i F2002'en. Bridgestone har gjort et meget godt stykke arbejde, og har givet os et dæk som er meget hurtigt på en flyvende omgang. Nu skal vi arbejde på at træffe det rette valg til den anden kvalifikation og løbet, både når det kommer til dæk og strategi."

Michael Schumacher
"Det er godt at have begge racere på første række i dag. Vi troede at vi kunne få dette resultat, men konkurrenterne, især Williams er meget tæt på. Vi mener at vi har en god racer til resten af weekenden, og jeg tror den er i stand til at vinde. Jeg håber det for alle tifosi. Vi vidste hele tiden at Malaysia og Brasilien ville blive svære for os, sådan som det har været tilfældet sidste år. Dengang kom vi til Imola og havde overtaget. I år ser det også ud til at blive det der sker. På grund af vores erfaring med F2002'eren, ser det ud til at være en god beslutning at køre med den indtil videre."

Rubens Barrichello
"Det var en normal dag, med prøver på forskellige ændringer på raceren til morgen. Vi koncenterede os om at sammeligne de to typer dæk som Bridgestone har medbragt til os. Til eftermiddag lavede jeg en lille fejl på min hurtige omgang. Andenpladsen og den samlede præstation i F2002'eren gør mig meget optimistisk for i morgen og resten af weekenden."

Ross Brawn
"Eftermiddagens præstation er en god start på weekenden for os, og det er rart at være nummer et og to igen. Michael kørte af banen til morgen, men den manglende banetid er ikke noget problem, da vi har testet intenst her sidste februar. Mekanikerne gjorde et godt stykke arbejde i at reparere skaden hurtigt. Racerne ser ud til at være i god balance. Dækkene fungerede godt over den flyvende omgang, men vi har stadig mere arbejde at se på i morgen, for at sikre vores endelige valg. I øjeblikket er der en chance for regn på søndag, så vi kunne være på vej tilbage på regnvejrsdæk."

Benji

Læs mere om:
  • 20/04/03 - Imola - Formel 1
  •