Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

San Marino - Toyota - fredag

Formel 1 
18/04/03 

Problemer med set-up satte Toyota en del tilbage. Det lovede ellers godt for teamet inden de ankom til Imola, blandt andet efter deres test på den italienske bane. Alligevel blev det blot til 12. og 18. pladser i den første kvalifikation.
 

Panis tog det dog rimelig pænt, til trods for at han måtte nøjes med en 12. plads. Han lægger især vægt på at de gjorde fremskridt fra den frie træning og frem til den første kvalifikation.

Olivier Panis
"Når jeg sammenligner resultatet som vi fik i kvalifikationen i forhold til den frie træning, mener jeg at vi gjorde gode fremskridt. Til morgen var raceren meget svær henover kerbs, og vi havde ikke nok greb. Jeg tror at teamet reaktion i at ændret set-up'et var god, og jeg er meget glad for 12. pladsen i dag. Jeg ved ikke om det er godt nok, men jeg mener at vi er på vej i den rigtige retning til i morgen. Vi tog nogle chancer med set-up ændringen mellem træning og kvalifikation, og jeg tror at det gav pote."

En kørerfejl på den første del af banen kom til at betyde at Cristiano da Matta satte en del tid til og derfor blev det blot til en 18. plads.

Cristiano da Matta

"Jeg lavede en stor fejl i den første sektor, hvilket ødelagde hele omgangen. Vi skal stadig finde noget mere fart i de andre sektorer, og nogle ændringer af racerens set-up er nødvendigt. Det er en langsom start på weekenden for os, så forhåbentlig bliver det en bedre dag i morgen. Vi har 90 minutters fri træning i morgen til at forbedre racerens styring. Jeg kan virkelig godt lide banen, men jeg føler at vi har et bedre potentiale i raceren end vi viste i dag."

Gustav Brunner, chefdesigner
"Efter morgenes resultat lavede vi selvfølgelig nogle ændringer på set-up. Ændringerne var mere radikale på Panis' racer for at klare problemerne med styringen i træningen, men det samlede resultat er for at være ærlig, stadig ikke godt. Vi vil fortsætte med vores set-up arbejde i morgen tidlig, hvor Cristianos racer bliver ændret på samme vis som det vi gjorde på Olivers racer, og jeg håber at vi kan tage nogle skridt fremad."

Benji

Læs mere om:
  • 20/04/03 - Imola - Formel 1
  •