Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Bastian Buus inden Porsche Supercup-finale: Har stadig noget på spil

Porsche
Super
Cup 

09/09/22 

Bastian Buus har allerede vundet rookiemesterskabet i Porsche Mobil 1 Supercup inden finalen, som køres på Monza denne weekend. Men den 19-årige racerkører fra Kolding har stadig noget at kæmpe for.
 


(Foto: Porsche Motorsport)

Bastian Buus skrev historie, da han sidste weekend sikrede mesterskabet for rookies i den prestigefulde mærkeserie Porsche Mobil 1 Supercup. Aldrig før har en Supercup-kører sikret så mange rookiesejre i en sæson, og de gode resultater var samtidig med til at sikre Lechner Racing et teammesterskab allerede inden den afsluttende finale.


(Foto: Porsche Motorsport)

Men der er stadig noget at kæmpe for, når ottende og sidste afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup afvikles den kommende weekend i forbindelse med Italiens Formel 1 Grand Prix på Monza. Bastian Buus holder nemlig en fjerdeplads i den generelle stilling og har dermed gode chancer for at slutte på mesterskabspodiet, hvis tingene går efter planen.


(Foto: Porsche Motorsport)

– Jeg har umiddelbart fri den her weekend, da jeg allerede har nået målet om et rookiemesterskab. Og så alligevel ikke. Der er mange, som har noget på spil, inklusive mig selv. Jeg ligger firer i den samlede stilling og har mulighed for at rykke helt op på en andenplads. Der skal kæmpes for det, og min ambition er selvfølgelig et løbspodie, måske en sejr. Vi havde en rigtig stærk test på Monza, så jeg føler mig rolig og godt tilpas inden weekenden. Som altid gælder det om at komme godt fra start og sikre en god startplads i kvalifikationen og så tage den dérfra, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: Porsche Motorsport)

Ottende og sidste afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup skydes i gang med træning fredag den 9. september klokken 11.35, mens kvalifikationen afvikles lørdag den 10. september klokken 14.30. Løbet flages grønt søndag den 11. september klokken 11.50. Porsche Mobil 1 Supercup bliver sendt på TV 3 SPORT og Viaplay samt på F1 TV og Eurosport, mens livetiming kan følges direkte på følges direkte på seriens website.


(Foto: Porsche Motorsport)

PORSCHE MOBIL 1 SUPERCUP
TIDSPLAN – MONZA


Fredag d. 9. september
11.35 – Practice (45 min)

Lørdag d. 10. september
14.30 – Qualifying (30 min)

Søndag d. 11. september
11.50 – RACE (30 min + 1 lap)

Følg med LIVE:
TV3 SPORT, Viaplay, F1 TV, Eurosport

Bastian Buus

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  • Monza
  • 11/09/22 - Monza - Porsche Super Cup
  •