Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Det gik ikke efter planen for Nymark Racing

Super GT Danmark 
31/08/22 

Super GT DanmarkEfter en fantastisk start på sæsonen hvor Frederik og resten af Nymark Racing har haft nogle fantastiske løb, så var weekendens løb på Jyllandsringen ikke den samme succes som tidligere på året
 

Weekenden startede godt for teamet. Frederik Nymark var nummer seks og Mikkel Mac nummer tre i kvalifikationen. Christoffer Christensen blev nummer fjorten i kvalifikationen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens første løb startede godt og ret hurtigt var Frederik Nymark fremme på førstepladsen. Mikkel Mac var lige efter som nummer tre. Frederik holdt sin første plads helt til mål og vandt weekendens første løb. De gik dog ikke så godt for Mikkel Mac. Han var oppe som nummer tre, men efter en Safety Car så det ud til han overbremsede for enden af langsiden.

Det skulle dog vise sig at gassen havde sat sig og Mikkel derfor ikke kunne bremse bilen ned under sit overhalingsforsøg.


(Foto: Motorsporten.dk)

Under weekendens andet løb væltede problemerne ind over bilerne. Mikkel havde igen problemer med at gassen satte sig og måtte endnu engang udgå. Frederik Nymark tabte sin bagvinge, da et beslag knækkede og han mistede fire placeringer i forsøget med at holde den alt for livlige racer på rette spor.

Til finaleløbet startede Frederik som nummer seks og efter nogle gode kampe sluttede han som nummer fem. Mikkel Mac var forhindret i at stille til start da fejlen på hans bil ikke kunne nå at blive udbedret i den korte periode der var mellem de to løb.

Christoffer Christensen kørte en solid weekend i AM klassen og sluttede første løb på en sjetteplads, andet løb på en fjerdeplads og weekendens finaleløb endte ligeledes som en flot nummer fire.


(Foto: Motorsporten.dk)

Om to uger går det igen løs på Super GT’s hjemmebane – Padborg Park – det bliver til Night Race hvor der bliver kørt ræs i mørket. Der er ingen tvivl om at Nymark Racing stiller klar til start med frisk mod og godt humør.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Christoffer Peter Christensen
  • Frederik Nymark
  • Mikkel Mac
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 10/09/22 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •