Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Kører information

Baseline Driver Training er klar til download

Kører info 
08/09/22 

Det er nu muligt at træne sine basale evner som racerkører hjemme i sin simulator. Motorsportscoach Tommy Schröter står bag Baseline Driver Training, et program som gør det muligt for racerkørere på alle niveauer at forbedre sine evner i racerbilen uden at forlade hjemmet.
 

- Annonce -

Baseline Driver Training er et program, som installeres i racerkørerens simulator, og som i sin første udgave giver mulighed for at træne bremseteknik - den primære faktor, når det kommer til at blive en hurtigere racerkører.

- Hvis du gerne vil køre stærkt gælder det om at være så effektiv som overhovedet muligt når du bruger bremsepedalen. Det er svært at træne, når man dyrker en sport hvor træning i bilen koster mange penge, og derfor har vi udviklet et program, hvor det kan trænes hjemmefra, fortæller Tommy Schröter, der med over 30 års erfaring som racerkører, teamchef og coach har bygget al sin viden ind i programmet.

Træningen foregår ved at brugeren skal bruge bremsepedalen til at få en rød prik til at følge en graf på skærmen. Det lyder simpelt, men der er dokumenteret videnskab bag - og det virker, forsikrer Tommy Schröter:

- Programmet er bygget op omkring det, som på dansk kaldes for Målrettet Træning. Ved at fokusere på eksempelvis kun at ramme bremsepunktet eller det rigtige bremsetryk i stedet for at skulle ramme begge dele, får hjernen fuldt fokus på én ting. Det giver flere resultater på kortere tid - og det er bevist videnskabeligt i flere årtier.

Baseline Driver Training tilbyder en uges gratis prøveperiode på programmet, som kan hentes på www.baselinedrivertraining.com.

Baseline Driver Training


Dette kunne være din annonce!

Kontakt os på e-mail: annonce@motorsporten.dk for at høre nærmere om vores attraktive og særdeles favorable annonceringsmuligheder.


Læs mere om:
  • Baseline revolutionerer racerkørerens træningslokale
  •